24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Maneka Warta

Raging Evakuasi Pemicu Pemicu Kebakaran Turki ing wilayah resor Antalya

Kebakaran Turki sing marahi nyebabake evakuasi turis ing Bodrum lan Marmaris
Kebakaran Turki sing marahi nyebabake evakuasi turis ing Bodrum lan Marmaris
ditulis dening Harry Johnson

Wilayah Antalya lan resort pantai sing populer diancam kebakaran gedhe, mbebayani para pengunjung lan warga ing wilayah resor ing Turki Selatan.

Print Friendly, PDF & Email
Kebakaran paling parah ing Bodrum lan Marmaris, Turki
  • Evakuasi diprentahake ing kutha-kutha resor Turki ing Bodrum lan Marmaris.
  • Kebakaran liar ngobong cedhak omah lan hotel.
  • Angkatan Laut Turki melu nglawan kebakaran liar.

Kebakaran liar Turki nyerang kutha-kutha resort ing Marmaris lan Langkawi. Pejabat lokal mrentah evakuasi para turis lan warga lokal.

Geni kasebut pisanan muncul ing wilayah sing kurang pedunung udakara 75 kilometer (45 mil) sisih wétan Antalya, kutha resor sing misuwur utamane populer karo turis Rusia wétan lan liyane, nanging uga wong Jerman.

Nanging dheweke nyedhak cedhak Kamis menyang pantai berpasir ing hotel lan resort.

Gambar ing media sosial lan TV Turki nuduhake warga sing mlumpat metu saka mobil lan mlayu nylametake liwat dalan sing kebak asap sing diubengi geni jeruk.

Amarga kobongan sing kuat, mula masarakat ngungsi ing Marmaris.

Hutane kobongan cedhak banget karo omah lan hotel.

Sawetara turis tetep main bal ing pantai, ora preduli kobongan kasebut

Menteri Pertanian lan Kehutanan Turki Bekir Pakdemirli ujar manawa limang helikopter, siji pesawat, lan 30 mesin pemadam kebakaran perang nglawan wilayah kasebut.

Geni paling anyar katon ing kutha resor Bodrum. Wong lagi dievakuasi. Unit Angkatan Laut Turki melu nyoba banget kanggo ngatasi kobongan kasebut.

Kebakaran liar saiki, sing paling kuat ing taun-taun pungkasan, diwiwiti amarga gelombang panas ing wilayah kasebut. Nganti saiki, ana wong papat sing tiwas ing bencana kasebut lan 183 ngalami ngrokok.

Sadurunge, Menteri Pariwisata Turki Mehmet Nuri Ersoy ujar manawa ana geni mundur saka hotel lan omah.

Menteri kasebut ujar: "Amarga intervensi ditindakake tepat waktu lan kanthi nggunakake peralatan sing akeh, panyebaran geni menyang pesisir bisa dicegah. Mengko, dalan menyang wilayah wisata ditutup. "

dina iki, Langkawi minangka salah sawijining pusat perdagangan, seni, lan hiburan sing paling penting kaya sing wis ana pirang-pirang abad kepungkur ... Kutha pesisir iki sing urip tradisional lan modern bisa urip bebarengan kanthi harmoni sing apik banget kanggo sapa sing pengin kenal karo dheweke lan urip dheweke.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar