24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hongaria News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pamrentah Hongaria Nyerang Pakaryan Lalu Lintas Udara sing Diukum

Pamrentah Hongaria Nyerang Pakaryan Lalu Lintas Udara sing Diukum
Pamrentah Hongaria Nyerang Pakaryan Lalu Lintas Udara sing Diukum
ditulis dening Harry Johnson

Buruh lalu lintas udara ing Penyedia Layanan Navigasi Udara Hongaria (ANSP) - HungaroControl saiki pareng ngatur mogok.

Print Friendly, PDF & Email
  • Federasi Pekerja Transportasi Eropa mréntah menyang Komisi Eropa.
  • Rong keputusan ilegal sing diterbitake dening pamrentah Orban.
  • ETF ngutuk banget campur tangan saka Pamrentah Hongaria babagan penyediaan layanan navigasi udara.

The Federasi Pekerja Transportasi Eropa (ETF) ngirim layang kanggo Komisi Eropa (EC) Presiden, Ursula von der Leyen, menyang Komisioner EU kanggo Proyek lan Hak-Hak Sosial, Nicolas Schmit lan Komisioner Transportasi Uni Eropa, Adina VALEAN, njaluk tindakan langsung saka EC kanggo mungkasi apa sing katon minangka kasus liyane sing nglanggar aturan ukum dening Pamrentah Hongaria lan uga, kahanan serikat pekerja sing jelas ing Negara Anggota Uni Eropa iki.

Pamrentah Hongaria Nyerang Pakaryan Lalu Lintas Udara sing Diukum

Ngomong karo pimpinan EC, ETF negesake keprihatinan banget babagan kahanan pegawe lalu lintas udhara ing Penyedia Layanan Navigasi Udara Hongaria (ANSP) - HungaroControl - sing saiki dilarang ngatur mogok, adhedhasar rong keputusan ilegal sing diterbitake dening pamrentahan Orban.

Iki minangka intimidasi sing jelas tumrap pengendali lalu lintas udara saka Hongaria, ETF nyebutake ing surat sing ditujokake menyang Komisioner UE. Keputusan kasebut ora mung ngilangi keputusan 2.Mpkf.35.080 / 2021/5 Pengadilan Banding Hongaria nanging uga nglanggar Pasal 28 Piagam Hak Dhasar Uni Eropa.

ETF ngutuk banget gangguan kasebut saka Pamrentah Hongaria babagan penyediaan layanan navigasi udara lan nggawe lingkungan kerja sing musuhan sing ningkatake tingkat stres ing antarane para karyawan lalu lintas udara lan uga duwe risiko keamanan serius kanggo penumpang, buruh lan warga negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar