24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Maskapai Condor Jerman Nggawe Modern Fleet Kanthi 16 Jet Airbus A330neo Anyar

Maskapai Condor Jerman Nggawe Modern Fleet Kanthi 16 Jet Airbus A330neo Anyar
Maskapai Condor Jerman Nggawe Modern Fleet Kanthi 16 Jet Airbus A330neo Anyar
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan dening Condor kanggo modernisasi armada jarak tempuh kanthi A330neos bakal nggawe pathokan anyar babagan lintasan maskapai kasebut kanggo mabur sing luwih sustainable.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai Jerman Condor Flugdienst GmbH nganyari armada jarak jauh.
  • Condor bakal tuku pitung pesawat Airbus A330neo.
  • Condor bakal nyewa sangang pesawat Airbus A330neo liyane.

Maskapai Jerman Condor Flugdienst GmbH milih Airbus A330neo kanggo nganyari maneh armada jarak jauh kanthi rencana ngenalake 16 pesawat jinis anyar lan luwih efisien iki. Maskapai iki wis mlebu perjanjian karo Airbus kanggo tuku pitung Airbus A330neo, lan arep nyewa sangang maneh.

Maskapai Condor Jerman Nggawe Modern Fleet Kanthi 16 Jet Airbus A330neo Anyar

Condor minangka maskapai paling anyar sing memesan pesawat widebody A330neo sing paling canggih ing Airbus, sing nggawa owah-owahan ing kinerja lan ekonomi. Maskapai kasebut bakal ngoperasikake A330neo ing jaringan jarak jauh internasional menyang Amerika, Afrika, Karibia lan Asia.

"Condor unggul ing operasi sing nguntungake, akeh rute sing ora bisa ditindakake operator liyane; kita bangga ndeleng maskapai sing nuntut kayata Condor milih A330neo teknologi paling anyar minangka pesawat pilihan, nggawe masa depan armada widebody kanggo ngupayakake biaya operasi paling murah lan kenyamanan penumpang, "ujare Christian Scherer, Kepala Komersial Airbus Petugas lan Kepala Internasional. "Kanthi ngoperasikake pesawat A320 lan A330neo, maskapai kasebut bakal entuk manfaat saka kabeh ekonomi kesetaraan sing ditawakake rong produk premium kasebut, kanthi fleksibilitas sing ditempelake kanggo ngatasi pasar anyar lan sing ana ing pesawat kanthi efisiensi tengen."

Christian Scherer nambahake, "A330neo menang maneh kompetisi sing tliti, kaya ing evaluasi kompetitif sajrone telung taun kepungkur. Keputusan dening Condor kanggo modernake armada jarak jauh karo A330neos uga bakal menehi pathokan anyar babagan lintasan maskapai kasebut menyang pesawat sing luwih sustainable. Kita matur nuwun lan matur suwun marang Condor kanggo ngonfirmasi nilai kompetitif A330neo. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar