24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Seychelles Miwiti Konsultasi Pemasaran taun pertengahan

Konsultasi Pemasaran Seychelles Pariwisata

Pariwisata Seychelles ngluncurake konsultasi pemasaran lan pemasaran taun pertengahan taun 2021 karo mitra pariwisata lokal ing dina Selasa, 27 Juli, kanggo nyemak kinerja tujuan nganti saiki lan ngrembug lan ngatur rencana kanggo pérangan liya taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Konsultasi kasebut diwiwiti kanthi pidato singkat dening Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde.
  2. Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, menehi presentasi babagan strategi departemen kasebut.
  3. Departemen Pariwisata kerja sama karo para pemangku kepentingan pariwisata lan organisasi pamrentah kanggo mriksa produk sing ditawakake ing Seychelles lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pengunjung.

Seychelles bubar nyathet kedadeyan pengunjung minggon paling dhuwur wiwit wiwitan pandemi ing Maret 2021, kanthi 5,367 pengunjung ing Minggu 29 taun 2021, utawa mung 22% ing ngisor minggu sing padha ing taun 2019, para pemangku industri ngerti.

Logo Seychelles 2021

Diselenggarakake liwat platform virtual ZOOM, konsultasi sing bakal ditindakake sajrone rong minggu sabanjure, diwiwiti kanthi pidato singkat dening Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde, menyang para pemangku kepentingan industri ing Seychelles lan staf Departemen Pariwisata ing saindenging jagad. Banjur diterusake presentasi strategi departemen kasebut dening Sekretaris Utama Pariwisata (PS), Ibu Sherin Francis.

Ngomong karo mitra industri, Menteri Radegonde negesake manawa ora kalebu pandemi, sing nyuda lelungan ing saindenging jagad, industri pariwisata lokal ngalami akeh tantangan, ngalang-alangi tuwuhing industri. Menteri kasebut negesake manawa Departemen Pariwisata kerja bareng karo para pemangku kepentingan pariwisata lan maneka organisasi pamrentah kanggo mriksa produk sing ditawakake ing Seychelles lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pengunjung.

Menteri Radegonde komentar dheweke pancen kasurung banget dening tuwuhing nomer tamu sing teka, lan distribusi pengunjung sing imbang ing pirang-pirang perusahaan lan macem-macem pulau.

Ing presentasi kasebut, PS Francis nyedhiyakake ringkesan global babagan industri pariwisata lokal saiki, menehi komentar babagan pengaruh kahanan sing durung mesthi global tumrap ekonomi Seychelles uga menehi outline ramalan tumrap nomer sing tekane saiki lan pesenan maju sing dianakake , sing nuduhake tuwuh pangarepan sajrone rong kuartal sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar