24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pengunjung Pengunjung Hawaii ing US $ 1.44 Milyar Nanging Ngisor Pre-Pandemi

Pariwisata Hawaii: Pengeluaran belanja mundhak dadi $ 1.46 milyar ing wulan Februari 2020
Pariwisata Hawaii: Pengeluaran belanja mundhak dadi $ 1.46 milyar ing wulan Februari 2020

Turis wis teka ing Hawaii cedhak level pra-pandemi - udakara 26,000 penumpang teka saben dina. Nanging statistik nuduhake manawa dheweke luwih hemat karo dhuwit sing mbuwang.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Total belanja pengunjung ing Hawaii kanggo turis sing teka ing wulan Juni 2021 yaiku US $ 1.44 milyar. Sing isih ana ing ngisor Juni 2019 nalika belanja pengunjung US $ 163 milyar - penurunan 11.9 persen.
  2. Ora kasedhiya nomer kanggo mbuwang pengunjung ing wulan Juni 2020.
  3. Statistik awal iki dirilis bareng dening Departemen Bisnis, Pangembangan Ekonomi lan Pariwisata (DBEDT) lan Otoritas Pariwisata Hawaii.

Liwat 6 wulan pertama taun 2021, total belanja pengunjung yaiku US $ 4.86 ​​milyar. Yen dibandhingake, iki nuduhake penurunan 45.1 persen saka US $ 8.86 milyar sajrone setengah taun pertama 2019.

Pengunjung Hawaii Nglampahi US $ 2 Milyar ing wulan Januari 2020

Total 791,053 tamu teka kanthi layanan udara menyang Kepulauan Hawaii ing wulan Juni 2021, umume saka AS Kulon lan AS Wétan. Sadurunge global Pandemi COVID-19 lan Hawaiisyarat karantina kanggo para pelancong, Kepulauan Hawaii ngalami pangeluaran lan kedatangan pengunjung tingkat rekor ing 2019 lan ing rong wulan pertama taun 2020. Yen dibandhingake karo taun 2019, pengunjung ing wulan Juni 2021 mudhun 16.5 persen saka jumlah wulan Juni 2019 yaiku 947,112 pengunjung (udara lan pelayaran). Yen dibandhingake, mung 17,068 pengunjung sing teka ing wulan Juni 2020.

Total 2,751,849 pengunjung teka ing paruh pertama taun 2021, nganti 27.6 persen dibandhingake karo paruh pertama taun 2020. Total kedatangan 46.8 persen luwih murah tinimbang 5,171,182 pengunjung ing paruh pertama taun 2019.

Sajrone wulan Juni 2021, umume penumpang sing teka ing luar negara lan antar-kabupaten sing lelungan bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya sadurunge budhal menyang Hawaii liwat program Plancongan Aman. Kajaba iku, wong sing divaksinasi kanthi lengkap ing Hawaii bisa ngliwati urutan karantina wiwit tanggal 15 Juni 2021. Watesan lelungan antar kabupaten ditarik uga tanggal 15 Juni 2021. Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) AS ngetrapake larangan kanggo kapal pesiar liwat "Pesenan Kapal layar."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar