24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Teamsters Puji Tumindak Kongres Kanthi Undhang-undhang Langit sing Adil lan Dibukak

Teamsters Puji Tumindak Kongres Kanthi Undhang-undhang Langit sing Adil lan Dibukak
Teamsters Puji Tumindak Kongres Kanthi Undhang-undhang Langit sing Adil lan Dibukak
ditulis dening Harry Johnson

Dewan Perwakilan AS mungkasi eksploitasi celah peraturan sing ngancam mata pencaharian para pekerja lan keamanan para penumpang ing industri penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dewan Perwakilan Rakyat AS nyakup HR 3095, Undhang-undhang Langit sing Adil lan Terbuka, minangka amandemen RUU Pembayaran DPR.
  • Teamsters muji DPR amarga tumindak kasebut.
  • Persaudaraan Internasional Teamsters makili para pekerja ing saindenging Amerika Serikat, Kanada lan Puerto Rico.

Ing ngisor iki minangka pratelan saka Divisi Airlines Teamsters Kapten David Bourne babagan kemasukan Dewan Perwakilan AS HR 3095, Undhang-undhang Langit sing Adil lan Terbuka, minangka amandemen RUU Pengaturan Rumah.

Teamsters Puji Tumindak Kongres Kanthi Undhang-undhang Langit sing Adil lan Dibukak

"The Teamsters lan sekutu kita ing Capitol Hill wis ngupayakake banget supaya skema 'flag of comfortable' ora ngrusak penerbangan komersial ing Amerika Serikat. Dening kalebu HR 3095 ing tagihan dana, House of Representatives AS mungkasi eksploitasi celah peraturan sing ngancam mata pencaharian para pekerja lan keamanan penumpang ing industri penerbangan. Kita muji DPR amarga tumindak kasebut. Saiki wayahe Senat njaga basa iki kanthi tagihan dana dhewe lan lulus kanthi cepet. ”

Didegake ing taun 1903, Persaudaraan Internasional Teamsters makili 1.4 yuta tenaga kerja ing saindenging Amerika Serikat, Kanada lan Puerto Rico.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar