Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Warta Breaking Walanda News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Layanan Robotaxi Otonom Pertama Eropa diluncurake ing Walanda

Layanan robotaxi otonom pisanan Eropa diluncurake ing Walanda
Layanan robotaxi otonom pisanan Eropa diluncurake ing Walanda
ditulis dening Harry Johnson

Robotaxi minangka feri listrik otonom sing nganggo tenaga surya lan bisa disambut nganggo aplikasi ridesharing.

Print Friendly, PDF & Email
  • US Buffalo Automation kanthi tenang ngluncurake layanan robotaxi komersial pertama ing Eropa.
  • Layanan robotaxi minangka sing kaping pisanan ing pirang-pirang bidang.
  • Peluncuran kasebut mbukak lawang kanggo kutha-kutha ing saindenging UE kanggo nggunakake transportasi alternatif alternatif sing mbobol.

Otomatisasi Buffalo, perusahaan intelijen buatan Amerika sing rahasia, lan Jaringan Mobilitas mbesuk, operator transportasi alternatif Eropa, ngluncurake layanan robotaxi otonom pisanan ing Walanda. Peluncuran kasebut mbukak lawang kanggo kutha-kutha ing saindenging UE kanggo nggunakake transportasi alternatif alternatif sing mbobol.

Layanan robotaxi otonom pisanan Eropa diluncurake ing Walanda

Layanan robotaxi minangka sing kaping pisanan ing pirang-pirang bidang. Iki minangka feri listrik otonom sing nganggo tenaga surya lan bisa disapa nganggo aplikasi ridesharing, nanging sing paling penting, pesawat iki digunakake kanthi komersial - saiki nggawa penumpang ing lalu lintas Eropa sing padhet. Peluncuran kasebut nggawe kamungkinan alternatif nggunakake kendaraan listrik otonom akses bebarengan minangka sarana transportasi sing terjangkau lan ramah lingkungan, kasunyatan.

Layanan feri sing dijuluki "Vaar met Ferry" disubsidi karo pamrentah propinsi Walanda lan bakal gratis kanggo warga nganti Oktober 2021. Warmond-Kagerzoom, Leiderdorp lan lapangan golf sing saiki wis ana hubungane luwih apik, utamane kanggo pengendara sepeda lan pejalan kaki, menyang wilayah rekreasi Koudenhoorn.

"Wiwit digawe, target Buffalo Automation yaiku ningkatake keamanan lan dekarbonisasi banyu liwat panggunaan teknologi," ujare CEO Thiru Vikram. "Proyek iki bisa digawe amarga komunitas lokal lan pimpinan bisnis sing padha karo pikiran sing siyap golek model transportasi alternatif. Peluncuran bersejarah iki bakal negesake komitmen kanggo nyedhiyakake warga Walanda Selatan sarana transportasi energi sing aman lan aman kanggo nglindhungi pirang-pirang blueway lan sumber daya alam. Peluncuran layanan robotaxi listrik iki, sing didhukung dening teknologi Greycraft, ing kali Eropa wis dadi tugas sing nyenengake kanggo tim lapangan operasi kita. Kita seneng manawa pejabat Walanda uga warga ing FMN lan NGS nuduhake visi lan ngarepake peluncuran sing luwih direncanakake ing kolam. "

Kotamadya Teylingen, Alderman Heleen Hooij, Holland Selatan, juara teknologi ijo, antusias babagan mupangat feri iki. "Khusus yen kotamadya Teylingen duwe scoop: feri sing didhukung!" dheweke ujar. "Kita bisa nggunakake layanan feri inovatif iki, direncanakake lan dileksanakake dening salah sawijining warga, musim panas iki. Lan apik banget yen siswa saka Delft ing de Groote Sloot bisa nemokake lapangan pembelajaran kanggo proyek kasebut. Aku bangga banget yen feri iki bakal ngirim pejalan kaki lan pengendara sepeda minangka proyek pilot. Yen priksa manawa feri sukses, bisa menehi kontribusi kanggo akses berkelanjutan ing antarane area rekreasi Kagerzoom lan Koudenhoorn. ”

Akses sing dituduhake menyang feri listrik sing nyopir mandhiri minangka konsep inti ing komitmen Buffalo Automation kanggo mesthekake manawa prahu ora diarahake menyang elit tingkat paling dhuwur - nggawa gaya urip kapal pesiar menyang masarakat, demokratisasi transportasi tanpa preduli level navigasi wong. keahlian utawa kemampuan finansial kanggo duwe kendaraan, nalika njaga lingkungan.

Anne Koning, Eksekutif Provinsi Holland Selatan: "Amarga langkah-langkah kanggo ngemot virus corona, mula kita tambah akeh ing negara kita dhewe. Asile, tekanan rekreasi ing wilayah ijo wis saya tambah. Kanthi hibah finansial saka provinsi Holland Selatan, kita ngerti sambungan ekstra menyang Pulo Koudenhoorn. Iki minangka pangarep-arep supaya pengunjung bisa nyebar, lan kita bakal njamin manawa para plancongan uga aman musim panas iki bisa nikmati wilayah sing apik iki. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar