24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Kabar Olahraga News Mbangun maneh Thailand Breaking News Pariwisata Maneka Warta

Mobil Sepur Thai kanggo Pasien COVID-19 Tanpa AC utawa Toilet

Mobil Sepur Thai kanggo Pasien COVID-19

Ora ana AC lan jamban…. Sing diadhepi pasien asimtomatik COVID-19 nalika mlebu ing wadhah isolasi - mobil sepur sing dikonversi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pasien COVID-19 Thailand ing Bangkok sing ngenteni rujukan menyang fasilitas perawatan bakal diisolasi ing mobil sepur sing dikonversi.
  2. Pusat isolasi iki lagi madeg ing depot sepur listrik Bang Sue Grand Station.
  3. Pakaryan tetep masang jaring nyamuk lan jamban njaba uga nyambungake kreta listrik lan banyu.

Administrasi Metropolitan Bangkok (BMA) lan Railway Negara Thailand (SRT) saiki ngupayakake mbukak pusat isolasi kanggo pasien COVID-19 ing depot kereta listrik Bang Sue Grand Station.

Gubernur Thailand Pol. Jenderal Aswin Kwanmuang ujar manawa fasilitas kasebut bakal dadi pusat pra-resepsi kanggo pasien COVID-19 asimtomatik ing Bangkok ngenteni rujukan menyang fasilitas perawatan.

Ana 15 kreta turu sing ora nganggo AC saiki diowahi dadi bangsal isolasi. Saben kreta bisa nampung nganti 16 pasien, mung nggunakake bunk ngisor. Wis dienggo nginstal layar nyamuk ing windows, nyambungake kreta menyang jaringan listrik lan sistem banyu, uga nginstal jamban njaba.

Dheweke ujar manawa proyek iki diinisiasi dening Menteri Transportasi Saksayam Chidchob, sing wis mrentah Railway Negara Thailand lan Administrasi Metropolitan Bangkok kanggo nggawe fasilitas isolasi pasien anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar