24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Atlantik Kanada Mbukak Wisatawan US sing Vaksinasi

Atlantik Kanada Mbukak Wisatawan US sing Vaksinasi
Atlantik Kanada Mbukak Wisatawan US sing Vaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Sawise pengumuman pembukaan wates Kanada, provinsi Atlantik Kanada bakal mbukak kanggo plancong Amerika sing divaksinasi wiwit tanggal 9 Agustus 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • New Brunswick bakal nampani para pelancong Amerika sing nampa vaksin COVID-19 lengkap sing ditampa karo Pamrentah Kanada. 
  • Wiwit tanggal 9 Agustus, para turis AS sing divaksinasi diidini mlebu ing Newfoundland & Labrador.
  • Wiwit tanggal 9 Agustus, pengunjung Amerika sing nduweni kualifikasi dadi plancong sing divaksinasi kudu njaluk mlebu Nova Scotia.

Papat provinsi Atlantik Canada bakal mbukak kanggo turis Amerika sing divaksinasi wiwit tanggal 9 Agustus 2021. 

Atlantik Kanada Mbukak Wisatawan US sing Vaksinasi

Dumunung ing sisih lor tapel wates AS ing Maine, Atlantik Kanada minangka wilayah pesisir sing bebas saka akeh wong, kalebu saka papat provinsi Kanada, New Brunswick, Nova Scotia, Newfoundland & Labrador, lan Pulau Prince Edward.

Bukak perbatasan pertengahan Agustus ngidini para plancong AS bisa menikmati musim panas pungkasan ing Atlantik Kanada, sing nawakake cuaca sedheng, perairan pesisir anget, lan petualangan ruangan. Musim gugur nduwe godhong-godhongan sing warna-warni lan sawetara festival panganan lan budaya kelas internasional. Gampang diakses saka sisih Lor Lor, wilayah kasebut nawakake garis pantai sing apik banget, panganan laut seger, papan ing njaba ruangan sing amba, pengalaman ndharat lan banyu, lan liya-liyane.   

Kabeh lelungan kudu digunakake Tekan CAN (app utawa portal web) kanggo ngirim informasi lelungan. Saliyane netepi pedoman perjalanan federal Kanada, saben provinsi ing Kanada duwe watesan lan syarat lelungan dhewe kanggo nglindhungi warga saka COVID-19. Amarga protokol beda-beda miturut saben provinsi, iki sing kudu dingerteni para wisatawan babagan mlebu saben provinsi kanggo ngrancang petualangan Atlantik Kanada sabanjure.   

New Brunswick

Sawise tapel wates federal Kanada dibukak tanggal 9 Agustus, New Brunswick bakal nampani para pelancong Amerika sing wis nampa seri lengkap vaksin COVID-19 sing ditampa dening Pamrentah Kanada. 

Newfoundland & Labrador

Wiwit tanggal 9 Agustus, para turis AS sing divaksinasi diidini mlebu ing Newfoundland & Labrador lan diwajibake ngirim formulir lelungan sajrone 72 jam wiwit tanggal perjalanan sing diarepake lan tindakake pedoman kesehatan masyarakat sajrone nginep. Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap ora diwajibake ngisolasi awake dhewe utawa dites kanggo COVID-19 nalika tekan propinsi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar