24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Yunani Breaking News Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Regulator Kesehatan Eropa: Aja Lelungan menyang Kepulauan Yunani!

Regulator Kesehatan Eropa: Aja Lelungan menyang Kepulauan Yunani!
Regulator Kesehatan Eropa: Aja Lelungan menyang Kepulauan Yunani!
ditulis dening Harry Johnson

Yunani narik akeh pengunjung ing 13 pulau kasebut, kalebu Mykonos lan Santorini, promosi dadi tujuan "bebas COVID", nanging saiki, lelungan menyang wilayah kasebut bisa ditindakake kanthi harfiah mung kanthi resiko dhewe.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong ngelingake supaya ora ana Kepulauan Aegean.
  • Lonjakan kasus COVID-19 sing dilaporake ing pulau-pulau wisata Yunani.
  • Ing 14 dina, luwih saka 500 kasus COVID-19 wis dideteksi ing kana.

The Pusat Pencegahan lan Pengendalian Penyakit Eropa (ECDC) wis ngelingake para wisatawan supaya ora lelungan menyang Pulo Aegean kidul Yunani sawise pejabat nglaporake lonjakan kasus COVID-19 ing kana.

Yunani wis narik akeh pengunjung ing 13 pulau, kalebu Mykonos lan Santorini, promosi dadi tujuan "bebas COVID", nanging saiki, lelungan menyang wilayah kasebut bisa ditindakake kanthi harfiah mung kanthi resiko dhewe.

Peta lelungan ECDC minangka sistem lima tingkat kanthi warna abang peteng - yaiku kepulauan kidul Laut Aegean dicet wiwit saiki - tegese ing 14 dina luwih saka 500 kasus infeksi penyakit mbebayani wis dideteksi ing kana

Regulator Eropa: Aja Lelungan menyang Kepulauan Yunani!

Pamrentah Yunani mbukak pulau kasebut dadi pariwisata ing musim semi 2021 kanthi ngarep-arep bisa mbangun ekonomi lokal sawise watesan perjalanan sing parah.

Nalika 31.3 yuta turis ngunjungi Yunani ing 2019, jumlah kasebut mudhun 76.5% dadi mung 7.4 yuta ing taun 2019, miturut Institut Asosiasi Bisnis Pariwisata Yunani.

Pejabat Yunani durung gupuh, lan Manolis Markopoulos, presiden Asosiasi Hoteliers Rhodes, ujar manawa industri pariwisata "ngenteni pasar bakal menehi reaksi" tumrap perkiraan ECDC sing diupdate sadurunge nanggapi.

Resor Yunani liyane sing populer, pulau Kreta, nampa status "super-bahaya" sing padha seminggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar