24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Mewah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Penumpang ing Vibrator Royal Caribbean Cruise Test Kanthi Positif kanggo COVID-19

Penumpang ing Vibrator Royal Caribbean Cruise Test Kanthi Positif kanggo COVID-19
Penumpang ing Vibrator Royal Caribbean Cruise Test Kanthi Positif kanggo COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Papat wong diwasa sing divaksinasi lan bocah loro sing durung divaksinasi positif kanggo COVID-19 ing Royal Caribbean Adventure of the Seas.

Print Friendly, PDF & Email
  • Enem penumpang Petualangan Laut sing positif kena virus corona.
  • Nem kasus dideteksi sawise penumpang diwenehi tes sing cepet.
  • Penumpang sing kena infeksi bakal dievakuasi saka kapal lan mlayu mulih.

Klompok Karibia Kerajaan dina iki ngumumake manawa ana enem penumpang ing Petualangan Laut Karibia Royal Caribbean International sing nyoba positif kanggo COVID-19 sajrone tes pasca pelayaran.

Penumpang ing Vibrator Royal Caribbean Cruise Test Kanthi Positif kanggo COVID-19

Papat wong diwasa vaksinasi sing lelungan kanthi kapisah positif uga bocah loro sing durung divaksinasi sing ana ing partai sing padha. Saka penumpang sing tes positif, telu wong diwasa asimtomatik, uga bocah loro kasebut, dene salah sawijining wong diwasa ngalami gejala ringan.

Juru bicara Royal Caribbean, Lyan Sierra-Caro, ujar manawa tes positif kasebut kalebu bagean saka tes rutin sing ditindakake ing pungkasan pelayaran supaya penumpang bisa ngasilake bukti tes negatif sing dibutuhake kanggo mulih.

Enem kasus kasebut dideteksi sawise penumpang diwenehi tes sing cepet, lan tes PCR sabanjure dikonfirmasi positif kanggo virus COVID-19.

Sawise dites positif kanggo COVID-19, tamu sing kena infeksi langsung dikarantina lan pesta lelungane lan kabeh kontak sing cedhak ditelusuri lan diuji negatif, ujare perusahaan kasebut.

Royal Caribbean ujar manawa enem penumpang kasebut bakal dievakuasi kanthi medis saka kapal lan mabur kanthi pesawat pribadi kanthi biaya perusahaan.

Kapal pesiar saiki tumuju ing Freeport, ing Bahama.

Pelayaran Adventure of the Seas, sing mlayu saka Nassau ing Bahama tanggal 24 Juli, mrentahake kabeh wong lelungan umur 16 taun utawa luwih divaksinasi lan tes negatif sadurunge mlebu. Sing ora nduweni hak kanggo vaksin kudu nuduhake asil tes negatif kanggo lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar

1 Komentar