24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Guam Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Atkins Kroll Melu Program Sumpah Håfa Adai

Ikrar Guam Håfa Adai

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake manawa Atkins Kroll Inc. wis janji Sumpah Håfa Adai (HAP) awan iki ing AK Showroom ing Tamuning.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Janji kasebut negesake janjine GVB supaya warisane tetep urip ing saindenging organisasi.
  2. AK Showroom bakal dadi bagean integral kanggo ngewangi warga pulau lan pengunjung tekan papan sing dibutuhake.
  3. Upacara penandatanganan kasebut menehi komitmen kanggo ngreksa basa, budaya, lan tradhisi Guam.

“Minangka perusahaan paling tuwa ing Guam, kita setya banget nglestarekake basa, budaya, lan tradhisi pulau kasebut. Nindakake janji iki negesake janji supaya warisan tetep urip ing saindenging organisasi, ujare Presiden AK Wendi Herring. "Pulo minangka target pemulihan ekonomi, kita pengin masyarakat ngerti manawa kita bakal ana ing kene kanthi cara kaya 107 taun kepungkur. AK mriki kanggo Guam lan urip ing kene, ”tambah Herring.

"Kita seneng nampi AK menyang kulawarga Hedha Adai Pledge," ujare GVB Direktur Riset Pariwisata Nico Fujikawa. "Iki minangka bagean integral kanggo nulungi warga pulau lan pengunjung tekan endi sing kudu dituju. Program ikrar iki ngluwihi ucapan Håfa Adai sing sederhana. Iku ngemot nilai inti apa sing digawe Guam unik dadi praktik saben dinane. "

Upacara penandatanganan rampung karo panganan ringan kanggo sing melu.

Atkins Kroll, perusahaan Inchcape, minangka distributor kendaraan utama ing Guam, Kepulauan Mariana Lor lan Micronesia supaya bisa nyedhiyakake macem-macem produk lan layanan ing wilayah kasebut. Atkins Kroll minangka perusahaan paling tuwa ing Guam sing diadegake ing taun 1914 lan makili Toyota, Lexus, BMW, Chevrolet, Toyota Rent A Car, ACE Rent a Car, lan merek AC Delco.

Ikrar Håfa Adai minangka landesan program branding komunitas lokal Biro Pengunjung Guam. Program Ikrar Håfa Adai tansaya maju ing pirang-pirang peserta uga isi janji pribadi wiwit didegake ing taun 2009. Luwih saka 940 bisnis pribadi, lembaga pamrentah, lembaga nirlaba, organisasi, lan bocah-bocah sekolah lokal wis janji kasebut, makili luwih saka 44,000 individu ing lokal lan luar negeri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar