Airport aviation Breaking News Internasional budaya Jerman Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Atraksi Anyar ing Bandara Frankfurt: Pusat Pengunjung Fraport Mbukak 2 Agustus

"Globe" minangka pameran teknologi sing canggih ing Pusat Pengunjung. Tembok LCD interaktif iki nggambarake kabeh penerbangan aktif ing saindenging jagad kanthi nyata.

Atraksi anyar dibukak ing tanggal 2 Agustus ing Bandara Frankfurt: multimedia Pusat Pengunjung Fraport ing Terminal 1, Hall C, bakal nampani tamu pertamane tepat ing musim plancongan musim panas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pameran interaktif sing akeh ngidini para pengunjung kabeh umur bisa ngrasakake jagad penerbangan sing cedhak banget.
  2. Udakara 30 pameran inovatif lan interaktif nyedhiyakake kesempatan kanggo ngrasakake pusat penerbangan paling gedhe ing Jerman kanthi cara sing anyar.
  3. Ing papan lantai 1,200 meter persegi, pameran kasebut nduwe tampilan sekilas sing narik kawigaten ing mburi Bandara Frankfurt lan penerbangan umume.

Pengunjung ora mung sinau babagan operasional bandara saben dina; dheweke uga duwe kesempatan kanggo mriksa sejarah, nemokake teknologi penerbangan, lan nimbang masa depan penerbangan.

Pameran kasebut ngundang para tamu kanggo sesambungan lan nyelehake. Ing sawijining game, para pengunjung nyoba tes keahlian marshalling kanthi nuntun Airbus A320neo menyang posisi parkir. Sorotan liyane yaiku perjalanan virtual-reality liwat sistem penanganan bagasi bandara. CEO Fraport Dr Stefan Schulte mratelakake: Daya tarik anyar uga bakal dadi kunci kanggo nguatake dialog jangka panjang karo komunitas lokal lan tamu saka wilayah liya Jerman lan jagad iki. "

"Globe" minangka pameran teknologi sing canggih ing Pusat Pengunjung. Tembok LCD interaktif iki nggambarake kabeh penerbangan aktif ing saindenging jagad kanthi nyata. Dumadi saka 28 tampilan individu, dikombinasikake kanggo nggawe layar siji sing udakara 25 meter persegi. Sistem kasebut pancen unik: ora ana papan liya sing bisa nggambarake ewonan gerakan penerbangan kanthi rinci. Data penerbangan kanggo Globe diwenehake dening FlightAware, platform pelacakan penerbangan AS. Fraport kerja sama karo FlightAware kanggo ngolah data sing dibutuhake kanggo operasi ing Bandara Frankfurt. Utamane, data sing diwenehake FlightAware ngidini ngrancang proses bandara sing luwih apik.

Model 55-meter persegi Kutha Airport (kanthi skala 1: 750) ngajak para tamu miwiti lelungan kanthi virtual.

Pusat Pengunjung Fraport rampung ing musim gugur taun 2020, sawise dibangun rong taun, kanthi biaya udakara 5.7 yuta euro. "Kita kudu nundha mbukak kaping pirang-pirang amarga pandemi. Mula, aku luwih seneng saiki mbukak obyek wisata sing anyar ing Bandara Frankfurt. Pusat kasebut dadi sorotan babagan dunia urip sing apik banget, ”ujare Anke Giesen, anggota dewan eksekutif Fraport lan Direktur Eksekutif Retail lan Real Estate.

Tiket menyang tengah kudu dituku online sadurunge www.fra-tours.com/en . Konfirmasi pesenan dibutuhake kanggo mlebu. Saiki, tiket ora kasedhiya ing bandara dhewe.

Pusat Pengunjung Fraport bakal dibukak saben dina wiwit 11 esuk nganti 7 sore. Rega entri standar kanggo wong diwasa yaiku 12 euro. Rega suda 10 euro kasedhiya kanggo tamu sing nduweni ID sing cocog. Bocah-bocah umur patang taun mlebu kanthi gratis. Sajrone preinan sekolah regional saiki, pungkasan tanggal 27 Agustus, para tamu bakal bisa parkir sak jam kanthi gratis ing garasi umum bandara; slip parkir kudu digawa menyang meja resepsi Pusat Pengunjung kanggo validasi.

Pusat Pengunjung Fraport uga bisa dipesen minangka papan eksklusif kanggo acara. Iki dilengkapi teknologi presentasi paling anyar, lan panorama bandara siji-sijine nggawe latar mburi sing cocog kanggo ngluncurake produk, konferensi pers lan pesta srengenge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar