24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Siprus Nggawe Tes COVID-19 Mingguan Prentah Kanggo Kabeh Turis sing durung divaksinasi

Siprus nggawe tes COVID-19 saben minggu wajib kanggo kabeh turis sing durung divaksinasi
Siprus nggawe tes COVID-19 saben minggu wajib kanggo kabeh turis sing durung divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Pengunjung sing duwe sertifikat vaksin COVID-19 utawa sertifikat sing ngonfirmasi sukses saka infeksi COVID-19 sadurunge, ora dikatutake saka tes PCR.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat Siprus ngumumake peraturan COVID-19 anyar kanggo pengunjung.
  • Tes COVID-19 saben minggu saiki dibutuhake kanggo kabeh pengunjung sing durung divaksinasi
  • SafePass saiki dibutuhake kanggo kabeh papan umum.

Pejabat pamrentah Siprus ngumumake watesan anyar COVID-19 kanggo turis saiki.

Siprus nggawe tes COVID-19 saben minggu wajib kanggo kabeh turis sing durung divaksinasi

Wiwit tanggal 1 Agustus, kabeh plancongan sing durung divaksinasi ing Siprus kudu njupuk tes PCR saben minggu. Tes kaping pisanan dibutuhake wiwit dina kaping pitung sawise tekane pengunjung sing durung divaksinasi ing pulau kasebut.

Pengunjung sing duwe sertifikat vaksin COVID-19 utawa sertifikat sing ngonfirmasi sukses saka infeksi COVID-19 sadurunge, ora dikatutake saka tes PCR.

SafePass sing negesake ora ana COVID-19 kudu ditampilake nalika ngunjungi toko karo luwih saka 10 pengunjung, uga ing institusi medis ing endi wae ing pulau kasebut.

Miturut panguwasa, saiki, aturan anyar kasebut bakal ditrapake nganti tanggal 31 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar