24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Kasus COVID paling dhuwur sing wis ana ing Hawaii Nalika Pariwisata berkembang

Gubernur Hawaii ngumumake mbukak maneh lelungan udara antar-pulau
Gubernur Hawaii David Ige lan Letnan-Gubernur Josh Green
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata Hawaii saya akeh. Nalika mlaku-mlaku ing Kalakaua Avenue sing sibuk ing Waikiki utawa blanja ing Ala Moana Center utawa snorkeling ing Pantai Waikiki, sampeyan ora bakal ngerti manawa Hawaii duwe darurat kesehatan paling parah sing durung tau direkam.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Akeh sing ngarani kaget. Hawaii ndhaptar 622 kasus COVID-19 anyar dina iki lan 3 wong tiwas.
  2. Mung 3 minggu kepungkur, jumlah infeksi anyar saben dina wiwit 40 nganti 60 dadi 100 lan saiki luwih saka 600. Nomer paling dhuwur sing kacathet ing Negara Bagian Hawaii yaiku 307 tanggal 11 Agustus 2020.
  3. Nganti 30,000 pengunjung domestik AS teka ing Aloha Negara saben dina, supaya akeh penerbangan mabur kanthi kapasitas kanggo nambah jaringan rute udara domestik sing anyar.

The Otoritas Pariwisata Hawaii lan Gubernur Hawaii Ige ora nyebutake industri pariwisata nalika negesake kasus COVID sing paling dhuwur.

Gubernur, Nanging, marang eTurboNews:

Watesan lelungan kanggo kabeh penumpang, ora mung pengunjung, lan dheweke ora nganggep perubahan program Safe Plancongan saiki.

Virus lan pariwisata berkembang ing Hawaii.

Dina iki, tanpa mangu-mangu, ana angka infeksi sing paling dhuwur, lan iki medeni.

Hotel lan maskapai duwe kapasitas; meh ora ana papan andhuk ing wedhi ing pirang-pirang pesisir.

Kanthi 100+ jumlah saben dina sing saya gedhe, negara kasebut mbukak kunci kabeh taun kepungkur, nanging saiki kanthi 600+ kasus anyar, Gubernur Hawaii isih ngarep-arep bisa ngatasi kabeh watesan sing isih ana sawise tingkat vaksinasi nganti 70% populasi.

Gubernur Ige ujar ing sawijining konferensi pers dina iki, angka 70% + bakal diarepake tekan wulan September.

Hawaii ngganti kriteria babagan cara nanggapi COVID-19 lan varian kasebut kanthi mutusake watesan sing adhedhasar nomer kasus, saiki adhedhasar jumlah wong sing divaksinasi ing negara kasebut. Mesthi wae, 30,000 pengunjung sing teka ing Aloha Negara ora duwe pengaruhe kanggo pangukuran utawa angka iki.

Miturut Gubernur, 6 saka 10,000 wong sing divaksinasi kena infeksi, dibandhingake karo 300 saka 10,000 sing ora divaksinasi.

Gubernur nyaranake supaya kabeh divaksinasi, njaga jarak 6 kaki saka wong liya, lan nganggo topeng ing njero omah.

Gubernur ora bakal menehi komentar eTurboNews pitakon babagan kemungkinan ngatasi larangan liyane, sing kalebu watesan kanggo restoran, tamu sing teka, lan jam kerja.

Ekonomi jelas menang babagan masalah kesehatan COVID, lan Hawaii saiki dadi pemimpin negara ing pesen iki, dene wates internasional tetep ditutup.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Ooooh… medeni! Kita kudu urip kanthi wedi! Kasus-kasus BUKAN dirawat ing rumah sakit, lan 3 wong mati saka populasi luwih saka 1.4 yuta dudu bencana. Apa 3 wong kasebut mati amarga 'kovid utawa mati' karo 'kovid. Obesitas lan penyalahgunaan narkoba saya rame ing pulau-pulau… apa kondhisi sadurunge masarakat kasebut? STOP wedi wedi !!