24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Barbados Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Karibia Nggawe Jaringan Komunitas

CTO Nggawe Jaringan Pariwisata Komunitas

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) ngluncurake Jaringan Pariwisata Komunitas Karibia (CCTN) kanggo nyedhiyakake platform kanggo ndhukung pangembangan CBT ing Karibia. Otoritas pangembangan produk pariwisata ing wilayah Karibia saiki duwe sumber daya sing bisa ditarik nalika ngembangake program pariwisata adhedhasar komunitas (CBT).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jaringan kasebut bakal nyedhiyakake platform kanggo nyengkuyung pangembangan pariwisata adhedhasar komunitas ing wilayah kasebut.
  2. Jaringan kasebut bakal nggampangake pertukaran praktik paling apik ing negara-negara anggota CTO lan mitra pengembangan pariwisata sing minat.
  3. Iki uga bakal mbantu ngenali kabutuhan nguatake kapasitas uga tantangan lan kesempatan kanggo pangembangan CBT. 

"Pariwisata adhedhasar komunitas nawakake kesempatan kanggo njembatani kesenjangan sosial lan ekonomi komunitas lokal, ngidini anggota komunitas dalan menyang panguripan berkelanjutan, lan minangka saluran kanggo partisipasi aktif lan pemberdayaan masarakat lokal ing pariwisata," ujare Amanda Charles, spesialis pariwisata CTO sing berkelanjutan. "Jaringan iki nyedhiyakake dalan kanggo anggota CTO kanggo nuduhake ilmu, sumber daya, lan praktik paling apik kanggo nambah pengalaman pariwisata komunitas lan pengaruh ekonomi."  

Antarane fungsi CCTN yaiku promosi lan dhukungan kanggo strategi pangembangan regional ing CBT, menehi masukan, lan menehi rekomendasi kegiatan lan tumindak kanthi tujuan kanggo nambah visibilitas lan nilai CBT minangka produk pariwisata regional, lan ijol-ijolan pengalaman ing inisiatif nasional lan regional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar