24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis India Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Penerbangan India: Maskapai Penerbangan Anyar ing cakrawala

Penerbangan India
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Sektor penerbangan India, kaya meh kabeh lelungan lan pariwisata, ora nate ngalami momen sing mboseni, ora preduli manawa positif utawa negatif saiki. Nanging wektu iki, wis katon positif.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jet Airways bisa uga bali ing reinkarnasi anyar, kanthi dana lan staf saka sumber daya anyar.
  2. Akasa Air bisa diwiwiti sadurunge pungkasan taun iki amarga akeh investor investor milyarder, Rakesh Jhunjhunwala.
  3. Vistara, Air Asia India, lan Air India uga ngarep-arep bisa ndeleng sawetara maskapai.

Ing COVID-19 - lan isih ana - ngrusak penerbangan, pariwisata, lan umume umume, ana warta sing bisa uga kaya musik ing kuping, utamane kanggo para pelancong.

Sawise kedadeyan sing akeh kedadeyan karo maskapai yaiku babagan pirang-pirang yuta dolar lan crore lan euro sing ilang - sampeyan menehi jeneng mata uang - lan ngadhepi penutupan, nanging ora dingerteni babagan investasi ing Air India sing paling larang regane, paling ora ana 2 maskapai teka ing adegan India lan ing langit ing wektu sing ora adoh banget.

Ana pirembagan serius babagan ambruk Jet Airways bali ing reinkarnasi anyar, kanthi dana lan staf saka sumber daya anyar. Amarga rencana kayane bakal dibentuk kanthi cepet, isih akeh kacang lan baut sing bakal dikencengi sadurunge para pelancong bisa mabur ing maskapai layanan lengkap maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar