24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Maneka Warta

Mitra Dewan Industri Acara kanthi Kode kanggo Ndhukung Pungkasan Perdagangan Anak

CEO Dewan Peristiwa Industri Amy Calvert babagan Gabung Kode kasebut

Dina iki, tanggal 30 Juli 2021, Hari Dunia Menentang Perdagangan Orang 2021, Dewan Industri Acara (EIC), minangka swara global industri acara bisnis babagan advokasi, riset, pengakuan profesional, lan standar, ngumumake yen wis gabung karo Code, inisiatif multi-pihak kanggo nyegah eksploitasi seksual bocah.

Print Friendly, PDF & Email
  1. EIC wis dadi penandha saka Code sing nyedhiyakake kesadaran, alat, lan dhukungan kanggo industri pariwisata lan pariwisata kanggo nglindhungi bocah saka eksploitasi seksual.
  2. Kode kasebut minangka set sukarela enem kriteria sing ditindakake para anggota, supaya bocah-bocah tetep aman.
  3. Kode kasebut didhukung dening ECPAT, jaringan organisasi ing saindenging jagad sing makarya kanggo mungkasi eksploitasi seksual bocah ing saindenging jagad.

Amy Calvert, Kepala Eksekutif, Dewan Industri Acara, ujar: "EIC ndhukung kabeh upaya nglawan perdagangan manungsa, lan kita bangga bisa gabung karo Code kanggo ndhukung misi global. Miturut Organisasi Buruh Internasional (ILO), luwih saka 40 yuta wong urip dadi budak ing saindenging jagad; kanthi makarya karo The Code lan ECPAT, kita bisa njupuk peran pungkasan ing pungkasan mungkasi perdagangan manungsa lan eksploitasi manungsa. Amarga orane katrangan lan skala industri kita duwe katrampilan kanggo dadi katalis pangowahan lan kemajuan sing migunani lan awet. ”

Kode kasebut minangka perusahaan prinsip bisnis sukarela pisanan lan mung sing bisa dileksanakake kanggo nyegah eksploitasi seksual lan perdagangan bocah. Kode kasebut bakal ndhukung EIC, federasi global sing ndhukung industri acara bisnis, kanthi kolaborasi lan melu karo para pemangku kepentingan pencegahan eksploitasi seksual bocah; netepake kabijakan lan prosedur; nglatih karyawan; kalebu klausa ing kontrak; lan menehi informasi marang para plancong babagan cara nyegah lan nglaporake kasus sing dicurigai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar