24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Union Nggugat Qantas Airways Ngalahake PHK Pandemi Massive lan Menang

Union Nggugat Qantas Airways Ngalahake PHK Pandemi Massive lan Menang
Union Nggugat Qantas Airways Ngalahake PHK Pandemi Massive lan Menang
ditulis dening Harry Johnson

Pengadilan federal Australia mutusake babagan kasus Union Workers Union nglawan Qantas.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qantas mecat luwih saka 2,000 pawang lemah nalika pandemi kasebut.
  • Pakaryan outsourcing Qantas kanggo ngirit dhuwit kanggo perusahaan.
  • Qantas nyathet penghasilan AU $ 18 milyar ($ 13.2 milyar) ing taun 2019.

Ing keputusan penting, pengadilan federal Australia wis nentang Union buruh transportasi ing kasus sing digawa TWU nglawan Qantas Airways Limited.

Serikat pekerja kasebut nggawa raksasa maskapai penerbangan Australia menyang pengadilan sawise skandal outsourcing weruh luwih saka 2,000 karyawan Qantas dipecat ing tengah pandemi COVID-19.

Union Nggugat Qantas Airways Ngalahake PHK Pandemi Massive lan Menang

Qantas mecat luwih saka 2,000 pawang lemah sajrone pandemi, sing peran outsourcing kanggo ngirit dhuwit kanggo perusahaan, sing ing taun 2019 nyathet AU $ 18 milyar ($ 13.2 milyar) ing penghasilan.

Hakim Michael Lee ujar manawa dheweke ora yakin karo bukti sing diwenehake dening Qantas - maskapai sing paling dominan ing Australia - yen ngeculake ewonan karyawan ora, paling ora, sawetara motivasi saka keanggotaan serikat kerja.

TWU nyewa Josh Bornstein minangka kepala pengacara kanggo mbantah tumindak maskapai kasebut nglanggar UU Kerja Adil. Kasus kasebut dipusatake ing klaim manawa langkah Qantas sing bullish - dipimpin dening CEO Alan Joyce - digawe kanggo mbanting kekuwatan serikat kerja ing negosiasi upah.

"Pengadilan Federal kaping pisanan nemokake manawa majikan utama ngrampok luwih saka 2,000 pegawai amarga padha pengin ora duwe kemampuan kolektif nyang-nyangan perusahaan kanggo perjanjian perusahaan anyar," ujare Bornstein.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar