24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kanada Nggawe Gelombang kaping-4 kanggo Pandhuan COVID-19

Kanada Nggawe Gelombang kaping-4 kanggo Pandhuan COVID-19
Kepala Petugas Kesehatan Publik Kanada Theresa Tam
ditulis dening Harry Johnson

Kanada saiki lagi ngalami kahanan sing ora aman, ing antarane wong-wong sing nyoba vaksin kasebut mbukak maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kanada ngalami paningkatan kasus COVID-19 anyar.
  • Tingkat kontak ing saindenging komunitas mundhak kanthi cepet kanthi upaya pambuka maneh.
  • Lintasan epidemi bisa uga tuwuh wiwit wiwitan wulan September.

Kanada Kepala Petugas Kesehatan Publik ngelingake manawa negara kasebut ketoke wiwitan gelombang kaping papat pandhuan COVID-19 pandhuan Delta.

Kepala Petugas Kesehatan Publik Kanada Theresa Tam

"Prakiraan jarak jauh sing dianyari nuduhake kepiye lintasan epidemi bisa berkembang wiwit awal September. Iki nuduhake manawa kita ana ing wiwitan gelombang kaping papat sing didhukung Delta, nanging lintasan kasebut bakal gumantung saka kenaikan jangkoan sing divaksinasi kanthi lengkap, lan wektu, jangkah lan ombone dibuka maneh, "ujare Theresa Tam ing sawijining konferensi pers ing Ottawa .

"Aku ngerteni manawa kita saiki lagi ngalami kahanan sing ora ngepenakke, ing antarane wong-wong kasebut nyoba vaksin lan dibukak maneh," jarene.

"Sanalika keseimbangan kasebut katon tipis, lan ora bakal entuk virus sing bisa ditularake, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana kasus."

Sawise pirang-pirang minggu ngalami penurunan kasus COVID-19 anyar, Kanada ngalami paningkatan kasus COVID-19 anyar, lan ewonan infeksi liyane diprediksi yen kontak ora dikendhaleni, miturut model nasional sing dirilis dening Badan Kesehatan Publik Kanada (PHAC) dina Jumuah.

Rata-rata obah pitung dina saka 594 kasus anyar sing dilaporake saben dina (tanggal 22 Juli) nuduhake kenaikan 28 persen minggu kepungkur, ujare PHAC, Kamis.

Pemodelan nasional sing diluncurake dening PHAC dina Jumuah nuduhake ancaman serius sing ana ing varian Delta sing nular, lan risiko manawa vaksinasi bisa nyebabake negara kasebut diluncurake menyang gelombang kaping papat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Delta dudu Covid 19, lan dudu varian Covid tinimbang penyakit Legionnaires utawa N1H1. Nyatakake manawa Delta minangka Covid minangka warta palsu. Delta minangka flu sing beda-beda, lan adoh banget ora bisa mateni. Mungkasi rasa wedi apus-apus !!!