24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Turis nyerang, tiwas, dipangan bruwang luwe nalika mlaku-mlaku ing Taman Nasional

Bear Bear Rusia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Taman Nasional Ergaki minangka papan sing cocog kanggo para pengunjung sing pengin nikmati alam, pemandangan, lan mirsani jarak sosial nalika lelungan sajrone pandemi COVID. Dadi nedha bengi kanggo bear sing luwe, dadi lelungan iki dadi neraka lan neraka urip kanggo 3 wong sing isih urip.

Print Friendly, PDF & Email
Pengunjung nyoba urip nalika lagi mlaku-mlaku nganggo sikil tanpa sikil suwene 7 jam
  1. eTurboNews diterbitake dhaptar ing Taman Nasional sing paling mbebayani ing Amerika Serikat, nanging ora ana sing bisa nyedhaki apa sing kedadeyan karo sekelompok pengunjung saka hiking Moskow ing Taman Alam Ergaki, taman nasional ing Siberia.
  2. Ergaki minangka pagunungan ing Pegunungan Sayan Kulon ing Siberia kidul, Rusia. Titik paling dhuwur yaiku puncak Zvyozdniy. Taman Alam Ergaki minangka wilayah sing dilindhungi sing ngemot pegunungan.
  3. Kémah Rusia saka Moskow sing mbongkar kémahé ing taman nasional Siberia iki tiwas lan dipangan karo bruwang coklat, nalika kanca-kancané nonton kanthi medeni.

Turis sing dipangan bruwang coklat sing keluwen iki dikenal kanthi lokal yaiku Yevgeny Starkov, 42 taun.

Dheweke plancong karo klompok turis liyane saka Moskow lan mlaku-mlaku ing Taman Nasional Ergaki sing populer ing Krasnoyarsk ing sisih kidul-tengah Rusia.

Telung wong sing mlaku ing klompok sing padha bisa minggat tanpa sepatune. Dheweke mlaku-mlaku sajrone pitung jam, kanthi sikil kosong, nalika dioyak karo bear liar lan agawe nyawa, kanggo njaluk pitulung.

Taman Alam Ergaki diberkahi kanthi pemandangan gunung sing ora ana tandhinge sing ana ing jantung gunung Wester Sayan sing apik banget.

Saben taun ewu pengunjung teka ing Ergaki kanggo ndeleng alam murni sing apik, gumun ing swarga sing kebak kembang lan tlaga sing jernih ing lembah, ngrasakake pucuk pucuk, formasi parang sing apik banget, lan pemandangan sing nyapu.

Kanthi macem-macem pemandangan sing dikemas dadi wilayah kompak, Taman Alam Ergaki minangka papan sing apik kanggo ngrasakake hiking, trekking, menek, snowboard, lintas negara, lan ski gunung.

Wong teka ing taman sing apik iki kanggo golek harmoni lan tentrem.

Manajemen park wis ngirim ing situs web: "Perjalanan menyang taman alam Ergaki bakal menehi inspirasi kanggo nggawe gambar sing apik banget lan menehi kesan sing ora bisa dilalekake."

Sawise kedadeyan iki, taman kasebut ditutup nganti wulan November amarga alasan keamanan.

Salah sawijining wong sing slamet ngandhani agensi berita lokal yen dheweke ndeleng kanca sing dipangan sadurunge kabur menyang alas sawise bear weruh dheweke. 

Menteri Ekologi Rusia lan administrasi taman nyekel kewan kasebut lan mateni. Penyelidikan isih ana babagan kedadeyan acara kasebut. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • ora ana sing duwe bedhil ????? kepiye sampeyan mlebu ing arealike sing ora nganggo senjata ?????