24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News Mbangun maneh Blanja Thailand Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Thailand, Pariwisata, lan Zona Abang Peteng: Ora apik

Zona COVID ing Thailand nambahake Zona Abang Peteng
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Thailand ora siap nampani turis kanthi cepet. Kanthi varian Delta berkembang, Kerajaan ngunci luwih akeh propinsi - lan iki bisa ditindakake sajrone wulan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pamrentah Thailand wis ngluwihi langkah-langkah kunci lan kurfew sajrone rong minggu maneh diwiwiti dina Selasa kanthi 16 provinsi liyane ditambahake ing dhaptar "zona kontrol abang utawa maksimum lan ketat", wilayah sing paling angel kena pandemi Covid-19.
  2. Pusat Administrasi Situasi Covid-19 (CCSA) mrentah supaya bisa diwatesi jam 9 sore - 4 esuk lan langkah-langkah ketat liyane bakal dileksanakake ing Bangkok lan 28 provinsi liyane ing Thailand sajrone rong minggu wiwit sesuk.
  3. CCSA samesthine bakal ngevaluasi kahanan pandemi maneh ing tanggal 18 Agustus. Bisa uga ana extension kunci liyane nganti pungkasan wulan iki bisa diarepake.

Nanging CCSA ngatasi larangan kanggo restoran lan restoran ing mall ing zona abang peteng, saengga bisa adol panganan liwat pangiriman nggunakake platform online.

Watesan sing ana ing zona abang peteng bakal tetep tetep, kalebu wates kanggo lelungan antar propinsi.

Sapa wae sing pengin mlebu zona abang peteng kudu duwe alesan sing pas lan bakal ditayangke nalika mlebu.

Ora luwih saka 5 wong sing diidini.

Pusat perbelanjaan, pusat perbelanjaan, lan pusat perbelanjaan komunitas ditutup kajaba supermarket, apotek, lan stasiun vaksinasi Ora ana layanan transportasi umum wiwit jam 9 sore - 4 esuk. Kapasitas transportasi umum diwatesi nganti 50%

Masyarakat ing provinsi zona abang peteng dijaluk kerja ing omah.

Langkah-langkah kurva lan lockdown wis dileksanakake ing Greater Bangkok - Nonthaburi, Samut Prakan, Samut Sakhon, Pathum Thani lan Nakhon Pathom, uga papat propinsi wates kidul Pattani, Yala, Narathiwat lan Songkhla wiwit tanggal 12 Juli.

Chon Buri, Chachoengsao, lan Ayutthaya ditambahake ing dhaptar tanggal 20 Juli. Langkah-langkah saiki bakal kadaluwarsa dina Senen.

CCSA wingi nambahake 16 provinsi liyane ing dhaptar zona abang peteng - Ang Thong, Nakhon Nayok, Nakhon Ratchasima, Kanchanaburi, Lop Buri, Phetchabun, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Prachin Buri, Ratchaburi, Rayong, Samut Songkhram, Saraburi, Sing Buri , Suphan Buri, lan Tak.

Ditemokake manawa tingkat infeksi ing Bangkok nuduhake pratandha saya mudhun, nyumbang 39% infeksi ing saindenging negara lan tingkat infeksi ing provinsi liyane mundhak amarga varian Delta.

Pamrentah Thailand koordinasi impor vaksin Sputnik Rusia kanggo nyedhiyakake vaksin kanggo para pekerja garis depan.

Para ahli kesehatan setuju yen tarif infeksi sing dhuwur ing Thailand bisa uga terus suwene rong wulan sabanjure.

Thaniwan Kulmongkol, presiden Asosiasi Restoran Thailand, nampi keputusan CCSA sing ngidini restoran ing mall bisa adol panganan kanthi online.

Negara kasebut nyathet 18,027 kasus anyar lan 133 kematian Covid-19 anyar sajrone 24 jam kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar