Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Rwanda Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways lan RwandAir ngumumake Perjanjian Interline

Qatar Airways lan RwandAir ngumumake Perjanjian Interline
Qatar Airways lan RwandAir ngumumake Perjanjian Interline
ditulis dening Harry Johnson

Afrika minangka pasar sing penting banget kanggo Qatar Airways lan kemitraan paling anyar iki bakal mbantu nyengkuyung pamulihan lelungan udara internasional lan nawakake panyambungan sing ora ana tandhingane lan saka sawetara tujuan Afrika sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kemitraan bakal nggunakake jaringan global Qatar Airways.
  • Akses Qatar Airways menyang tujuan Afrika bakal tambah.
  • Perjanjian kasebut bakal nggabungake manfaate program kasetyan Qatar Airways lan RwandAir.

Qatar Airways penumpang bakal bisa njelajah luwih akeh Afrika sawise kemitraan anyar karo operator bendera Rwanda, RwandAir liwat pusat ing Doha lan Kigali.

Qatar Airways lan RwandAir ngumumake Perjanjian Interline

Minangka bagean saka kemitraan strategis, kesepakatan interline ekstensif bakal menehi akses menyang jaringan kalorone maskapai penerbangan, nyedhiyakake pengalaman lelungan sing lancar lan layanan pelanggan sing luwih apik kalebu program flyer sing asring.

Pelanggan bisa milih saka luwih saka 160 tujuan ing jaringan gabungan saka rong maskapai kasebut, sing disambungake kanthi becik liwat pusat omah Doha lan Kigali.

Kerja sama paling anyar iki dadi penting saka wara-wara kemitraan perusahaan penerbangan pungkasan RwandAir Ngalamun Miles lan Qatar Airways Anggota loyalitas Klub Privilege, akses menyang tujuan liyane kanthi kesempatan 'entuk lan ngobong' poin ing jaringan rute timbal balik.

Ingkang Sinuhun, Pak Akbar Al-Baker, Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways ujar: "Kemitraan iki nggawe komitmen kanggo menehi tujuan tujuan sing paling jembar kanggo para wisatawan, kanthi menehi pengalaman plancongan sing apik lan apik, sing dadi tujuane Qatar Airways lan RwandAir.

"Afrika minangka pasar sing penting banget kanggo kita lan kemitraan paling anyar iki bakal nyengkuyung pamulihan lelungan udara internasional lan nawakake panyambungan sing ora ana tandhingane lan saka sawetara tujuan Afrika sing anyar."

Yvonne Makolo, CEO RwandAir, ujar: "Kita seneng banget mbukak luwih akeh jagad kanggo para pelanggan liwat perjanjian interline anyar karo Qatar Airways.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar