24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

USA Resmi Nduwe Hotel Hotel Bintang Lima Paling Mahal ing Dunia

USA Resmi Nduwe Hotel Hotel Bintang Lima Paling Mahal ing Dunia
USA Resmi Nduwe Hotel Hotel Bintang Lima Paling Mahal ing Dunia
ditulis dening Harry Johnson

Cukup $ 47 saben wengi, nginep bintang lima ing kutha Chennai ing India dadi dhaptar paling murah 14 kaping luwih murah tinimbang Los Angeles, sing dadi kutha paling larang ing donya kanthi rega $ 675 saben wengi. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Ndhaptar paling larang, Los Angeles bakal mbayar $ 675 saben wengi kanthi rata-rata rata-rata.
  • Paris metu minangka sing nomer loro paling larang.
  • Akeh sing bakal kaget ndeleng kemewahan ing Orlando regane luwih akeh tinimbang Honolulu.

Riset anyar ngumumake kutha paling murah, lan paling larang ing jagad iki kanthi mewah mewah limang bintang - kanthi regane regane $ 47. 

USA Resmi Nduwe Hotel Hotel Bintang Lima Paling Mahal ing Dunia

Panaliten iki nganalisa rata-rata biaya tetep mewah bintang lima ing luwih saka 100 negara ing saindenging jagad, kanthi tetep sewengi kanthi rata-rata $ 236.

Kutha paling larang ing donya kanggo nginep hotel bintang lima: 

UrutanKutha, NegaraRega rata-rata ing sawijining wengi
1Los Angeles, USA$ 675.84
2Paris, France$ 664.53
3Langkawi, USA$ 663.11
4Honolulu, AS$ 585.35
5Roma, Italia$ 558.49
6Venice, Italia$ 518.90
7Florence, Italia$ 493.45
8Miami, USA$ 477.89
9Milan, Italia$ 473.65
10Toronto, Kanada$ 472.24
  • Ndhaptar paling larang, Los Angeles bakal mbayar $ 675 saben wengi saben rata-rata, sing regane luwih saka tikel rega rata-rata global $ 236. 
  • Paris metu minangka sing nomer loro sing paling larang, sawise LA rega $ 664 lan Orlando ana ing nomer telu $ 663. 
  • Akeh sing bakal kaget ndeleng kemewahan ing Orlando regane luwih akeh tinimbang Honolulu, Hawaii sing ana ing nomer papat $ 585 saben wengi. 
  • New York City minangka tujuan paling dhuwur ing AS sing nggawe dhaptar kutha kanthi hotel bintang lima paling akeh kanthi luwih saka 8% hotel sing nawakake kemewahan bintang 5. 

Kutha paling murah ing donya kanggo nginep hotel bintang lima:

Urutan CityRega rata-rata ing sawijining wengi 
1Chennai, India $ 47
2Johor Bahru, Malaysia $ 57
2Bangalore, India$ 57
4Agra, India $ 58
5Kolkata, India $ 69
5Deli Anyar, India $ 69
7Mumbai, India $ 72
8Jaipur, India $ 78
9Phuket, Thailand$ 79
9Cebu, Filipina $ 79
  • Mung $ 47 saben wengi, nginep limang bintang ing kutha Chennai ing India dadi dhaptar paling murah 14x luwih murah tinimbang Los Angeles, sing dadi kutha paling larang ing donya kanthi rega $ 675 saben wengi. 
  • Ing urutan nomer loro, Johor Bahru ing Malaysia lan Bangalore ing India nawakake penginapan mewah kanthi rega $ 57. 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Matur nuwun kanggo kiriman sing apik banget. Muga-muga sampeyan terus nganggo topik kasebut. Muga-muga sukses. Matur nuwun

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //npchse.net/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //p3dcoin.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //aranice.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //i2m3.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //www.iiraqia.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //www.iiraqia.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //sh-irq.online/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //www.cinequo.com/] Klik kanggo ndeleng [/ url]

    [url = https: //batrh.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //menb3.net/] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]