Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Ruang Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Rusia kanggo Nambah Modul Turis ing Stasiun Luar Angkasa Sabanjure

Rusia kanggo nambah modul turis menyang stasiun ruang angkasa sabanjure
Kepala Badan Luar Negeri Rusia (Roscosmos) Dmitry Rogozin
ditulis dening Harry Johnson

Roscosmos ora bakal melu penerbangan suborbital, ujare pejabat luar angkasa Rusia, nanging agensi luar angkasa Rusia bakal melu ngembangake pariwisata luar angkasa minangka bagean saka program pilot orbit.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kewajiban Rusia kanggo melu program ISS rampung ing pungkasan taun 2025.
  • Ing wulan April, 2021, Prsident Rusia nyetujoni rencana kanggo Stasiun Layanan Orbital Rusia anyar.
  • Kepala ruang angkasa Rusia nyaranake nggawe modul stasiun ruang angkasa sing kapisah kanggo turis.

Pejabat agensi ruang angkasa Rusia nyaranake nggawe modul khusus kanggo turis ing Stasiun Layanan Orbital Rusia (ROSS) sing diusulake, sing diganti sing dibiayai Moskow kanggo International Space Station (ISS) sing wis tuwa.

Rusia kanggo nambah modul turis menyang stasiun ruang angkasa sabanjure

Miturut kepala Perusahaan Luar Negeri Rusia (Roscosmos) Dmitry Rogozin, Dewan Ilmiah lan Teknis Roscosmos ngrembug babagan ROSS nalika rapat tanggal 31 Juli.

"Aku menehi saran supaya proyek kasebut kalebu nyipta modul kapisah kanggo pengunjung," ujare pimpinan Roscosmos.

Kanthi kewajiban Rusia kanggo melu program ISS rampung ing taun 2025, wis suwe ana spekulasi babagan masa depan stasiun angkasa sing mung ana ing planet iki.

Roscosmos ora bakal melu penerbangan suborbital, ujare pejabat luar angkasa Rusia, nanging agensi luar angkasa Rusia bakal melu ngembangake pariwisata luar angkasa minangka bagean saka program pilot orbit.

Ing wulan April, 2021, Presiden Rusia Vladimir Putin nyetujoni rencana kanggo Stasiun Layanan Orbital Rusia anyar, menehi tandha proposal kanggo stasiun ruang angkasa kanthi telung nganti pitung modul.

Yen keputusan digawe kalebu segmen murni kanggo turis, iku bakal nerusake tradisi partisipasi Rusia ing pariwisata luar angkasa. Ing taun 2001, insinyur Amerika Dennis Tito dadi turis luar angkasa pertama sing dana perjalanan dhewe menyang angkasa, tekan roket Soyuz TM-32 Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar