24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara News tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News

Papat turis Rusia tiwas, 16 cilaka ing Bencana Bus Tur ing Turki

Papat turis Rusia tiwas, 16 cilaka ing Bencana Bus Tur ing Turki
Papat turis Rusia tiwas, 16 cilaka ing Bencana Bus Tur ing Turki
ditulis dening Harry Johnson

Miturut laporan polisi Turki, sopir dhadha karo 22 turis Rusia ing pesawat kasebut gagal ngontrol kendharaan lan mlayu menyang jalur sing bakal teka.

Print Friendly, PDF & Email
  • Turis lara amarga kacilakan bis tur ing Antalya, Turki.
  • Kanggo wong wis tiwas, 16 wong cilaka, miturut laporan.
  • Ana 22 turis Rusia ing bis sing nabrak.

Bis sing nggawa turis manca negara dijungkirake ing provinsi Turki Antalya.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing wilayah sisih Senen sore, tanggal 2 Agustus udakara jam 6 sore wektu lokal, cedhak kutha Manavgat. Bis kasebut nggawa turis Rusia saka desa Konakli menyang Bandara Antalya - para plancongan mesthine bisa mabur mulih menyang Rusia jam 9:50 bengi.

Papat turis Rusia tiwas, 16 cilaka ing Bencana Bus Tur ing Turki

Miturut laporan polisi Turki, supir bis kasebut ora bisa ngontrol kendharaan lan mlebu ing jalur sing bakal teka.

Ana 22 turis Rusia ing bis sing wis rampung plancongan ing Antalya.

Papat penumpang bis tiwas ing kacilakan kasebut, paling ora nembelas wong ciloko.

Miturut operator tur Rusia, Intourist, kabeh pitulung sing dibutuhake diwenehake marang korban kecelakaan kasebut. Saiki, kabeh turis ana ing papat rumah sakit ing provinsi Antalya. Informasi babagan kondhisi para korban lagi dijlentrehake. Supir bis ora sadar ing kahanan serius.

Iki dudu kacilakan pertama karo turis Rusia ing Turki sawetara wulan kepungkur. Ing tanggal 10 April taun iki, ana wanita Rusia tilar donya ing kacilakan bis ing Antalya, Turki. 26 turis Rusia saka 32 ing bis sing cilaka ing kacilakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar