Airlines aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Apa Anyar ing Bahama wulan Agustus

Pilih basa sampeyan
Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Pelayaran Bahamas pas musim gugur lan musim salju

Kanthi cedhak wektu sekolah maneh, saiki wayahe nyepetake nalika plancongan - lan papan sing luwih apik kanggo ditikmati tinimbang ing Bahama? Nikmati wektu pulau lan wedhi ing antarane driji sikil karo resort anyar, pilihan penerbangan murah lan akeh tawaran panas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Frontier Airlines ngumumake rute mingguan anyar menyang Nassau saka Bandara Internasional Orlando wiwit tanggal 2 November 2021.
  2. Crystal Cruises saiki nawakake pelayaran mewah Bahamas Escapes, kanthi telung pelabuhan embarkasi.
  3. Margaritaville Hotel & Resorts nggawe pasrawungan kanthi upacara motong pita ing kutha sing sukses kanggo Margaritaville Beach Resort Nassau sing ana 300 kamar.

NEWS 

Dave Stewart Nggawe Cinta Bali menyang Bahama - Musisi pemenang penghargaan Grammy Dave Stewart saka Eurythmics nerbitake lagu anyar, "Katresnan Wangsul, "Nampilake vokal sing nyenengake saka seniman Bahamian Banjurna. Pengaturan kasebut bakal mbantu nglumpukake dana kanggo ndhukung proyek pemuda lan lingkungan, sing dikelola dening organisasi Briland Aid lan Bahamas National Trust.

Margaritaville Beach Resort Nassau Nyambut Pelancong - Margaritaville Hotel & Resorts nggawe percikan karo upacara nglereni pita ing kutha sing sukses kanggo 300 kamar anyar Margaritaville Beach Resort Nassau, lengkap karo 11 opsi makan sing beda lan taman banyu ing lokasi. 

Frontier Airlines Nambahake Penerbangan Nonstop Liyane Kanggo Nassau - Punjab Airlines ngumumake rute mingguan anyar menyang Nassau saka Bandar Udara Internasional Orlando wiwit tanggal 2 November 2021. Saiki reservasi kasedhiya kanthi regane nganti $ 69.

Crystal Cruises Crystal Serenity Nawakake Pilihan Plancongan kaping telu - Crystal Cruises saiki nawakake Uwal Bahamas Mewah pelayaran, kanthi telung plabuhan kapal: Nassau dina Setu, Bimini ing dina Minggu lan Miami ing dina Senen.

Plancongan Palm Star ngumumake Plancongan Non Stop kanggo Wisatawan Pantai Timur - Plancongan Bintang Sawit dijadwalake ngluncurake layanan non-stop anyar saka kutha-kutha utama ing AS kalebu Jacksonville, Nashville lan Raleigh wiwit November 2021. Pesenan bakal kasedhiya ing musim panas iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar