Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Blossom Hotel Houston Miwiti Debut ing Pungkasan Musim Panas

Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston, properti mewah paling anyar sing diwenehake dening Blossom Holding Group sing diakoni sacara internasional, bakal dibukak mengko musim panas iki. Dumunung ing 7118 Bertner Avenue lan tetanggan The Texas Medical Center, hotel mewah kasebut ngarep-arep ngenalake komunitas Houston lan masarakat sing luwih akeh kanggo fasilitas kelas dunia, restoran sing apik, lan ruang acara ing lokasi kanggo nggawa pariwisata lan bisnis menyang kutha.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Siji-sijine hotel mewah ing Texas Medical Center sing bakal nawakake papan panemuan lan pembaruan kanggo para plancong lan komunitas lokal.
  2. Blossom Hotel Houston nyedhiyakake luwih saka 150 lapangan kerja kanggo warga lokal.
  3. Tim Hotel Blossom nunjukake komitmen marang masarakat sajrone badai musim salju sing rusak taun iki, mbenakake pipa sing rusak lan mbantu paling ora 120 kulawarga kanthi biaya sing lengkap.

"Sanajan wis nantang 18 wulan kepungkur, kita ing Blossom Hotel Houston tetep setya marang semangat ekonomi lokal lan menehi pengaruh positif marang masarakat kanthi sakabehe," ujare Pete Shim, manajer umum Blossom Hotel Houston. "Kita luwih prioritas nyedhiyakake lapangan kerja kanggo warga lokal kanthi luwih saka 150 lapangan kerja lan nawakake papan anyar kanggo warga lokal kanggo kumpul lan nganakake pahargyan karo wong sing dikasihi."

Blossom Hotel Houston bubar nuduhake komitmen kanggo masarakat lokal sajrone badai musim salju sing rusak ing awal taun iki. Tim hotel, dipimpin dening pamilik Charlie Wang, nulungi karyawan lan anggota komunitas kanthi nggunakake perusahaan konstruksi Wang kanggo ndandani pipa rusak, mbantu paling ora 120 kulawarga kanthi biaya sing dicakup dening Wang. Semangat komunitas kasebut bakal ditindakake mbesuk kanthi rencana kanggo memperkaya Houston kanthi menehi macem-macem kontribusi amal lan sosial.

Blossom Hotel Houston bakal ngewangi para tamu nemokake apa sing nggawe Houston minangka papan sing istimewa lan unik kanggo dikunjungi. Saka lokasi pusat ing sacedhake Stadion NRG, distrik museum sing populer, tujuan blanja, mangan lan hiburan, hotel anyar iki bakal nampani para tamu kanggo nemokake landmark sekitar sing apik uga nganyari lan nganyari situs kanthi fasilitas mewah, keramahan kelas dunia, lan apik. mangan Iki uga mung dadi hotel butik mewah sing cedhak karo pusat medis paling gedhe ing saindenging jagad, sing menehi tamu tamu pengalaman grapyak nalika nekani janji lan prosedur.

Minangka manthuk kanggo moniker Houston minangka Space City, hotel kasebut nduwe desain inspirasi wulan kanthi gaya minimalis, palet warna lan setelan tenang sing bisa ditemokake ing saindenging properti. Ruang pertemuan hotel kasebut uga nduweni jeneng sing diilhami dening wulan sing nyebutake hubungane properti karo sejarah aerospace lokal lan daya tarik internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar