aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Bahamas Nggawe Kesempatan Penerbangan Umum ing 2021 EAA AirVenture Oshkosh Show

Tur Helikopter VIP - Eksekutif EAA nyedhiyakake eksekutif Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas karo tur helikopter ing lapangan EAA AirVenture Oshkosh, kanggo ndelok manuk saka ewonan pesawat lan tamu sing melu ing 'Greatest Aviation Show' ing jagad iki. Gambar kiwa lan tengen yaiku: Reginald Saunders, Sekretaris Tetap lan Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Direktur Jenderal. Foto duweni saka BMOTA.

"Pejabat Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas (BMOTA) aktif ngupayakake kesempatan bisnis anyar kanggo tujuan kasebut ing Pertunjukan Pesawat Udara Eksperimental 2021 (EAA) AirVenture Oshkosh Show ing Wisconsin," ujare Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Direktur Jenderal, BMOTA.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tim Kementerian Pariwisata Bahamas ketemu karo mitra industri penerbangan utama lan media.
  2. Akeh sing ngunjungi Booth Bahamas duwe pitakon saka pilot sing melu seminar Flying to The Bahamas saben dina sing dirancang kanggo dheweke.
  3. Program gabungan kanggo ningkatake lan ningkatake profil Bahama ing pasar bakal kalebu ekspansi komunikasi digital lan akses manajemen aset.

"Saliyane tingkat kapentingan sing dituduhake dening wong sing pengin ngunjungi Bahama ing bilik, kita wis nampa akeh pitakon saka pilot sing wis melu seminar Flying to The Bahamas saben dina, sing dirancang khusus kanggo dheweke, lan arencana maneh menyang Bahama. ”


Tur Helikopter VIP - Eksekutif EAA nyedhiyakake eksekutif Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas karo tur helikopter ing lapangan EAA AirVenture Oshkosh, kanggo ndelok manuk saka ewonan pesawat lan tamu sing melu ing 'Greatest Aviation Show' ing jagad iki. Gambar kiwa lan tengen yaiku: Reginald Saunders, Sekretaris Tetap lan Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Direktur Jenderal. Foto duweni saka BMOTA.

"Patang dina dadi pitung dina, kita wis nganakake rapat siji-sijine produktif banget karo para eksekutif industri kaya Asosiasi Pilot Pemilik Pesawat (AOPA), ing program gabungan kanggo luwih ningkatake lan ningkatake profil Bahama ing pasar lan 400,000 anggota pilot-member kanggo nambah kunjungan pengunjung. Program-program kasebut bakal kalebu inisiatif pemasaran bersama, ekspansi komunikasi digital, akses manajemen aset, lan liya-liyane, "jarene.

"Kita ora bisa ngremehake pentinge ngarsane ing platform kayata Oshkosh utawa regane kerja langsung, adhep-adhepan karo pimpinan AOPA, International Federal Partnership (IFP), EAA, Operator Berbasis Tetap lan Duta Besar Bahama Flying. Hubungan kasebut mbantu nyengkuyung Bahama menyang posisi paling dhuwur, minangka pimpinan Umum Penerbangan ing Karibia, "ujare Thompson. 

"Kaya platform iki menehi kita kesempatan unik kanggo tuwuh, uga menehi tandha yen kita ngrungokake dhewe, ana masalah utawa kahanan potensial sing dialami pilot iki sing bisa ngalangi keputusan kanggo ngunjungi tujuan sing apik."

A Full Circle Moment - Duta Besar Bahama Flying, Steveo Kinevo, pilot terkenal lan pengaruh media sosial sing VLOG kabeh penerbangan Bahama ing YouTube menyang jutaan pemirsa, mampir ing ruang Bahama ing Oshkosh. Ing taun 2018, Steveo ditemokake nalika ing Oshkosh lan dilantik dadi Duta Besar Bahama dening Pak Thompson, sing bakal nemoni kantor tanggal 27 Agustus 2021 sawise 43 taun ing BMOTA. Saka kiwa menyang tengen yaiku: Greg Rolle, Direktur Utama, Vertikal lan Penerbangan; Reginald Saunders, Sekretaris Tetap; Steveo lan Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Direktur Jenderal. Foto duweni saka BMOTA.

"Ing acara iki, kita nemokake manawa ora cukup kabar kanggo pilot babagan penegakan biaya pemrosesan keamanan Otoritas Bandara Bahamas $ 9 sing dibebanake menyang pesawat pribadi lan saben wong sing tekan internasional. Nalika biaya kasebut bubar saya tambah $ 2 lan wis ana ing Bahama nganti pirang-pirang taun, transparansi angger-angger kasebut ora konsisten, lan penegakane wiwit kurang saka sewulan kepungkur. Kanggo maju, kita bakal ngupayakake mbenerake kekurangan kasebut lan menehi kabar sing cukup kanggo pilot kasebut, apa wae sing bakal ana perubahan, "ujare Thompson.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar