Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ rapat News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK video

Kunjungi Inggris Saiki lan Sampeyan Bisa Nggabungake CEO ETOA Tom Jenkins Duwe "Kadhemen"

Belfast dadi tuan rumah acara perdagangan plancongan global VisitBritain ing taun 2020
VisitBritain
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia saiki dadi Q&A karo Wakil Presiden Eksekutif Inggris Gavin Landry lan Tom Jenkins, CEO ETOA. Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Taleb Rifai lan salah sawijining pendiri lan ahli keamanan Dr. Peter Tarlow gabung karo loro moderator kasebut, dene Ketua WTN Juergen Steinmetz dadi tuan rumah karo Blanca.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kanthi watesan sing wis ditemtokake ing saindenging Inggris, urip normal bisa uga isih mandheg, nanging ora ateges sampeyan ora bisa njelajah deso sing apik ing Britain, ngumbara ing pesisir Inggris, lan nemokake landmark bersejarah Inggris maneh.
  2. Ngaso iki kanggo njelajah Inggris saiki wis diganti kanggo para pengunjung saka Amerika Serikat lan umume negara-negara Eropa.
  3. Tom Jenkins, CEO saka Asosiasi Pariwisata Eropa (ETOA), gabung karo Q&A saiki bebarengan karo Gavin Landry, Wakil Presiden Eksekutif, The America, kanggo Dolan maring Britain.

Gavin gabung saka Kantor New York, nalika Tom ana ing Newcastle, Inggris, arep menyang pub tradisional Inggris.

Dheweke saiki bisa gabung maneh karo kanca-kanca Amerika.

Penumpang Amerika, uga kanca-kanca EU, sing divaksinasi lengkap utawa bisa nuduhake tes PCR, saiki diidini menikmati akeh situs sing ditawakake Britain kanggo para pengunjung.

Peter Tarlow, salah sawijining pendiri WTN, ujar: "Saiki wayahe ngunjungi Inggris. Ora bakal rame, lan kabeh wong siyap lan bungah bisa ketemu sampeyan - pengunjung - maneh. "

Rungokake Q&A sajrone jam saiki babagan sing bisa lan apa sing durung disponsori Produk Elit lan Profil Bermuda.

Mlayu menyang Inggris saka negara-negara ing saindenging jagad gampang karo London Heathrow minangka bandara paling gedhe ing Eropa lan uga nyambung karo London pusat. Bandara internasional liyane sing utama ing Inggris kalebu London's Gatwick, Stansted, lan Luton; ing sisih lor Inggris - Manchester lan Newcastle; ing sisih kulon Inggris - Birmingham; ing Wales - Cardiff; ing Skotlandia - Glasgow lan Edinburgh; lan ing Irlandia Lor - Belfast.

Situs web Visit Britain ujar: Pub-pub tradisional lan omah-omah kita ngarep-arep bisa nampani Inggris nalika sampeyan kabeh bisa lelungan maneh, lan nalika semana, sampeyan isih bisa nemokake warisan, seneng budaya kita, lan golek panganan sing disenengi saka kadohan. Priksa artikel paling anyar utawa pindhah menyang saluran sosial kanggo tips lan trivia liyane - sampeyan mung kudu mbayangake rasa sejatine Inggris.

Ketua WTN Juergen Steinmetz ujar manawa ora ana wektu sing luwih apik kanggo ketemu kanthi langsung, mula para peserta saiki setuju kanggo rapat ing W sing bakal tekaPasar Plancongan orld ing London (31 Oktober- 1 November) banjur pameran perdagangan IMEX America MICE ing Las Vegas (9-11 November).

Liyane babagan Jaringan Pariwisata Dunia lan cara gabung karo jaringan global iki ing 128 negara bisa ditemokake ing www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar