Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ewonan sing Terliren Dadi Airlines Spiritual Batal Meh 300 Penerbangan

Pilih basa sampeyan
Ewonan sing Terliren Dadi Airlines Spiritual Batal Meh 300 Penerbangan
Ewonan sing Terliren Dadi Airlines Spiritual Batal Meh 300 Penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

American Airlines uga mbatalake luwih saka 500 penerbangan lan 782 liyane ditundha amarga badai akhir minggu lan "tantangan operasional."

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang macet ing bandara Fort Lauderdale, Miami, Houston lan San Juan.
  • Spirit Airlines mbatalake 261 penerbangan dina iki.
  • Spirit Airlines nundha 120 penerbangan dina iki.

Ewonan penumpang padha terdampar ing bandara ing Fort Lauderdale, Miami, Houston, lan San Juan ing Puerto Rico, sawise Maskapai Rohs dibatalake utawa nundha meh 300 penerbangan.

Ewonan sing Terliren Dadi Airlines Spiritual Batal Meh 300 Penerbangan

Miturut pratelan maskapai kasebut, "serangkaian tantangan cuaca lan operasional" nyebabake gangguan perjalanan.

Penumpang nglaporake jam nunggu supaya mbalekake dhuwit lan pitulung layanan pelanggan liyane ing bandara. Sawetara plancongan terdampar kemah.

Asosiasi Peserta Penerbangan-CWA nerbitake pernyataan, ujar manawa "jadwal ganti wulan," lan gangguan IT, uga cuaca, bisa uga nyebabake keruntuhan operasional Spirit Airlines.

Operator AS berjuang kanggo njaga level staf sawise bathi COVID-19 sing mudhun.

Florida Airlines adhedhasar Florida wis mbatalake 261 penerbangan lan 120 penerbangan ditundha dina Senen wiwit jam 2:30 sore ET.

Ternyata, Spirit Airlines adoh saka siji-sijine maskapai penerbangan sing perjuangan wingi lan saiki. 

American Airlines uga mbatalake luwih saka 500 penerbangan lan 782 liyane ditundha amarga badai akhir minggu lan "tantangan operasional."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar