24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Breaking News Pariwisata

Kothak Pasir Phuket: Aja Nggabungake Kanthi Liyane Thailand

KP Ho pidato ing KTT Pasir Pasir Phuket sing dianakake ing Laguna Phuket

Ngomong ing KTT Sanduk Phuket sing dianakake ing Laguna Phuket, Ketua Eksekutif Grup Banyan Tree, KP Ho, njaluk para pembuat kebijakan ing Eropa lan saindenging jagad supaya ndhukung Phuket minangka zona "ijo" sing kapisah.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pemimpin pariwisata ing KTT Sanduk Phuket njaluk supaya pamrentah Eropa ngakoni status Phuket minangka papan sing aman kanggo para wisatawan internasional.
  2. Tujuan Sandbox "Green List" minangka tujuan kanggo ngasilake pariwisata global ujar pangadeg Kelompok Pohon Banyan KP Ho.
  3. Anggere kothak pasir kasebut wis diatur kanthi apik, kaya ing Phuket, mesthine kudu dipisahake karo negara liya.

Nalika Bangkok nempuh infeksi COVID-19 sing tambah akeh, KP Ho, ngandhani utusan, maskapai, pejabat senior, lan pimpinan bisnis Eropa, supaya Suksese Phuket bisa sukses, Phuket kudu diwenehi status tujuan sing "ijo".

Phuket duweni potensi kanggo nuwuhake pamulihan pariwisata global, minangka sing bersejarah Inisiatif kothak Pasir Phuket mratelakake standar tujuan sing bakal ditindakake, jarene. Nanging, supaya bisa sukses, pamrentah kudu ngakoni minangka tujuan sing aman lan ditutup dhewe, tinimbang nggabungake status lelungane karo Thailand liyane.

Otoritas Pariwisata Thailand Ditimbang

Posisi KP Ho didhukung dening Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ing KTT Pasir Pasir Phuket. Wakil Gubernur Pemasaran Internasional Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Amerika, Siripakorn Cheawsamoot, ujar: "Kita nyoba ngusulake Phuket menyang pamrentah Inggris supaya ana ing dhaptar tujuan sing ijo, sanajan Thailand ana ing daftar amber. Kita optimistis babagan Phuket Sandbox. Phuket aman lan kita ora bakal kompromi keamanan sapa wae. ”

Dheweke negesake meh ana 300,000 kamar sing dipesen nganti pungkasan Agustus ing hotel SHA Plus, kanthi meh 13,000 kedatangan lan 124 penerbangan sawise 28 dina, kanthi akeh sing dijadwalake. Pasar paling dhuwur yaiku AS, Inggris, Israel, Jerman, Prancis, UEA, lan Swiss kanthi wektu rata-rata tetep 11 dina.

Nalika kuatir tuwuh ing tujuan plancongan utama Asia Tenggara sing gelut karo nomer infeksi, model Kotak Pasir Phuket kanthi cepet dadi pangarep-arep standar kanggo industri pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar