24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

New York City Saiki Mbuktekake Bukti Vaksinasi COVID kanggo Panganan njero ruangan, Gym lan Bioskop

New York City Saiki Mbuktekake Bukti Vaksinasi COVID kanggo Panganan njero ruangan, Gym lan Bioskop
New York City Saiki Mbuktekake Bukti Vaksinasi COVID kanggo Panganan njero ruangan, Gym lan Bioskop
ditulis dening Harry Johnson

Syarat anyar bakal diakhiri nganti wulan Agustus lan September lan mbutuhake pelanggan kanggo mlebu ing perusahaan tartamtu sing paling ora duwe dosis siji vaksin Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • New York City duwe salah sawijining tarif vaksinasi paling dhuwur ing negara kasebut.
  • Udakara 66% wong diwasa ing New York wis divaksinasi.
  • Negara bagian New York minangka salah sawijining COVID-19 sing paling angel.

Strategi anyar agresif kanggo nggawe wong divaksinasi marang COVID-19 diumumake dening New York City Walikota Bill de Blasio dina iki.

Walikota NYC negesake manawa kegiyatan kaya restoran njero ruangan lan gym, bakal khusus kanggo wong sing divaksinasi coronavirus.

"Cara mung kanggo nglindhungi perusahaan-perusahaan kasebut ing njero omah yaiku yen sampeyan divaksinasi," wali walikota dina Selasa, nyebutake keprihatinan babagan varian Delta sing nyebar kanthi cepet.

Syarat anyar bakal diakhiri nganti wulan Agustus lan September lan mbutuhake pelanggan kanggo mlebu ing perusahaan tartamtu sing paling ora duwe dosis siji vaksin Covid-19. Iki bisa dibuktekake liwat kertu vaksin utawa aplikasi vaksinasi.

De Blasio ora ngerti babagan kepiye amanat kasebut. Dheweke ujar manawa aturan kasebut berlaku wiwit tanggal 16 Agustus, nanging inspeksi ora bakal ditindakake nganti tanggal 13 September.

Walikota uga sadurunge ngumumake manawa kabeh karyawan kutha bakal diwajibake divaksinasi sadurunge wulan September, utawa kudu nyoba tes mingguan.

Udakara 66% wong diwasa ing New York wis divaksinasi - salah sawijining tarif paling dhuwur ing negara kasebut - nanging negara kasebut minangka salah sawijining sing paling angel kena COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar