24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Tembakan Dipecat: Bangunan Pentagon On Lockdown

Tembakan Dipecat: Bangunan Pentagon On Lockdown
Tembakan Dipecat: Bangunan Pentagon On Lockdown
ditulis dening Harry Johnson

PFPA ujar manawa gedung Pentagon ing Arlington, Virginia - kantor pusat Departemen Pertahanan Amerika Serikat - lagi kondur amarga ana "insiden" ing stasiun metro fasilitas kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pentagon lagi kondhang amarga ana "insiden."
  • Miturut laporan, sawetara wong cilaka sawise bedhil dipecat.
  • Layanan Medis Darurat lan Darurat Arlington negesake manawa dheweke nanggapi "insiden kekerasan aktif." 

Badan Perlindhungan Angkatan Pentagon (PFPA) ngumumake manawa gedung Pentagon dadi kunci, sawise ana laporan tembakan lan sawetara wong cilaka, ndhesek masarakat supaya adoh saka wilayah kasebut.

Tembakan Dipecat: Bangunan Pentagon On Lockdown

Ing tweet dina Selasa esuk, PFPA ujar manawa gedung Pentagon ing Arlington, Virginia - markas Departemen Pertahanan Amerika Serikat - ana ing kahanan kunci amarga "kedadeyan" ing stasiun metro fasilitas kasebut, tanpa menehi katrangan lengkap .

Badan Perlindhungan Angkatan Pentagon uga ngirim peringatan supaya kabeh personel tetep tetep ana ing bangunan kasebut.

Miturut sawetara laporan lokal sing durung dikonfirmasi, sawetara wong, kalebu petugas polisi, wis cilaka sawise tembakan diperlokaké. Pejabat, sing ujar kanthi anonim, ujar yen paling ora ana wong sing mudhun, sanajan kondisine ora dingerteni.

Layanan Kesehatan Api lan Darurat Arlington negesake ing Twitter manawa dheweke nanggapi "insiden kekerasan aktif." Ing tweet mengko, dheweke dikonfirmasi manawa dheweke nemoni pirang-pirang pasien lan "adegan isih aktif."

Cuplikan sing dituduhake ing media sosial katon nuduhake CPR sing diterbitake paling ora kanggo rong wong. Ora jelas manawa ana tersangka sing dicekel, utawa pirang-pirang wong sing nembaki.

Pengumuman ing Pentagon dhewe ujar manawa kunci dikunci amarga "kegiatan polisi." Sepur kereta bawah tanah diprentah supaya ngliwati stasiun kasebut supaya operasi polisi bisa terus ora diganggu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar