Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sheremetyevo Moskow Dijenengi Bandara Paling Tepat Waktu ing Eropa

Sheremetyevo Moskow Dijenengi Bandara Paling Tepat Waktu ing Eropa
ditulis dening Harry Johnson

Sheremetyevo minangka bandara pertama ing Rusia sing ngembangake lan ngetrapake sistem nggawe keputusan gabungan karo maskapai penerbangan, nggunakake basis data sinkronisasi sing inovatif.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sheremetyevo kalebu salah sawijining hub bandara Top ing Eropa.
  • Sheremetyevo minangka bandara paling gedhe ing Rusia babagan lalu lintas penumpang lan kargo.
  • Ing taun 2020, Sheremetyevo ngladeni 19 yuta 784 ewu penumpang.

Wong Moskow Bandara Internasional Sheremetyevo diakoni minangka bandara paling tepat waktu ing Eropa lan nomer loro sing paling tepat ing donya ing kategori Bandara Global.

Sheremetyevo Moskow Dijenengi Bandara Paling Tepat Waktu ing Eropa

Thanks kanggo kerja sama sing efektif ing antarane bandara, maskapai lan agensi kontrol lalu lintas udara, aerodrome Sheremetyevo tetep nduweni kapasitas dhuwur lan njamin ketepatan penerbangan sing tepat. Sheremetyevo minangka bandara pertama ing Rusia sing ngembangake lan ngetrapake sistem nggawe keputusan gabungan karo maskapai penerbangan, nggunakake basis data sinkronisasi sing inovatif.

Operator udara paling tepat waktu ing Sheremetyevo ing Mei lan Juni 2021, adhedhasar pendaratan, mangkat saka area parkir lan lepas landas, yaiku:

  • Maskapai Rusia:
  1. Aeroflot
  2. Rusia
  3. Severstal
  • Maskapai Eropa kanthi luwih saka 200 penerbangan penumpang:
  1. Air France
  2. KLM
  3. Serbia Udara
  • Maskapai Eropa sing kurang saka 200 penerbangan penumpang:
  1. Finnair
  2. LOT
  3. Belavia
  • Airlines Asia-Pasifik:
  1. Japan Airlines
  2. Korean Air
  3. Air India
  • Maskapai sing duwe luwih saka 500 penerbangan kargo:
  1. Aviastar
  2. Aeroflot
  3. AirBridgeCargo
  • Maskapai penerbangan kurang saka 500 kargo:
  1. Air China
  2. Emirat
  3. Jerman KargoLogik
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar