Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Cyberecurity Industri Perhotelan Kebak Lubang

Pilih basa sampeyan
Cyberecurity Industri Perhotelan Kebak Lubang
Cyberecurity Industri Perhotelan Kebak Lubang
ditulis dening Harry Johnson

Pelanggaran data bisa nggawe efek domino ing pirang-pirang organisasi liwat nggunakake maneh kredensial ing akun pribadi lan bisnis. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Perusahaan industri perhotelan mung duwe 29% sandhi unik.
  • Nggunakake maneh tembung sandhi minangka masalah gedhe sing dadi ancaman gedhe.
  • Yen ana tembung sandhi sing kompromi, kabeh akun liyane bakal diancemi.

Karyawan industri perhotelan berjuang karo tembung sandhi, ujare laporan industri anyar. Antarane 17 industri sing diteliti, karyawan industri perhotelan nggunakake jeneng perusahaan minangka tembung sandhi sing asring banget. Daripada nggawe sandhi sing canggih kanggo njaga akun bisnis, wong-wong luwih milih jeneng perusahaan minangka tembung sandhi.  

Cyberecurity Industri Perhotelan Kebak Lubang

Kajaba iku, perusahaan industri perhotelan mung duwe 29% sandhi unik. Iki tegese luwih saka rong pertiga karyawan nggunakake maneh sandhi ing akun.  

Nggunakake maneh tembung sandhi minangka masalah gedhe sing dadi ancaman gedhe tumrap konsumen lan bisnis. Yen ana tembung sandhi sing dikompromi, kabeh akun liyane uga bakal diancam, ahli keamanan ngelingake.

Riset kasebut uga mbukak 10 sandhi paling umum sing digunakake dening karyawan industri perhotelan. Kaget, sing paling umum yaiku "tembung sandhi".

Mangkene 10 sandhi paling apik ing industri perhotelan:

  1. sandi
  2. 123456
  3. Jeneng perusahaan123
  4. Jeneng perusahaan *
  5. Jeneng perusahaan ***
  6. Halo123
  7. Jeneng perusahaan 1 *
  8. jeneng perusahaan *
  9. jeneng perusahaan *
  10. jeneng perusahaan1 *

Peneliti nganalisis data saka pelanggaran pihak katelu umum sing nyebabake perusahaan Fortune 500. Secara total, data sing dianalisis kalebu 15,603,438 pelanggaran lan dikategorikake dadi 17 industri sing beda. Peneliti nggoleki 10 sandhi ndhuwur sing digunakake ing saben industri, persentase sandhi unik, lan jumlah pelanggaran data sing mengaruhi saben industri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar