Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking Hungary News Breaking News Internasional Breaking News Irlandia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Aer Lingus Nerusake Penerbangan Dublin saka Bandara Budapest

Pilih basa sampeyan
Aer Lingus Nerusake Penerbangan Dublin saka Bandara Budapest
Aer Lingus Nerusake Penerbangan Dublin saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry Johnson

Pembawa bendera Irlandia nampani pelanggan bali ing pesawat antara Budapest lan Dublin kaping pisanan wiwit pandemi diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aer Lingus mulihake tautan udara Budapest-Dublin.
  • Aer Lingus bakal mbukak layanan saben kaping telu saben dina Rebo, Jum'at, lan Minggu.
  • Bali Aer Lingus bakal nambah pasar Budapest udakara 2,500 kursi saben wulan.

Minggu kepungkur weruh Bandara Budapest nyekseni baline mitra sing wis suwe Aer Lingus. Nglayani gerbang Hongaria wiwit taun 2004, maskapai bendera Irlandia nampani pelanggan bali menyang pesawat antara Budapest lan Dublin kaping pisanan wiwit pandemi diwiwiti.

Aer Lingus Nerusake Penerbangan Dublin saka Bandara Budapest

Aer Lingus bakal mbukak layanan kaping telu saben minggu menyang kutha paling gedhe ing Irlandia, dina Rebo, Jumuah, lan Minggu. Nggunakake armada A320 ing sektor 1,912km, maskapai kasebut bakal ningkatake pasar Budapest kanthi meh 2,500 kursi saben wulan.

Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest komentar: "Saben maskapai sing bali menyang Tarmac minangka sebab kanggo ngrayakake lan minangka tandha gerakan kita maju. Jadwal link Aer Lingus nerusake menyang ibukutha Irlandia nggawe akhir minggu suwene sing sampurna menyang tujuan sing misuwur amarga budaya lan sambutane. ”

Peter O'Neill, COO, Aer Lingus ujar: "Kita seneng banget menehi saran penerbangan saka Budapest lan nampani para pelanggan ing kapal saiki amarga watesan perjalanan wis santai." O'Neill nambahake: "Kita seneng bisa maneh nindakake apa sing paling apik kanggo luwih akeh pelanggan - ngirim lelungan internasional sing aman."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar