24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Sandals Royal Curaçao minangka warta apik kanggo pariwisata Curacao

Dos Awa, mung sandal Resorts sandal Resorts kanthi geladak ndhuwur lan ngisor sing jembar banget kanggo gumun karo pemandangan sing apik banget.

Sandals Resorts International (SRI) ngumumake rincian anyar babagan resor ke-16 sing wis diantisipasi merek utama lan usaha pertama perusahaan menyang Curaçao, Sandals Royal Curaçao sing mentas jenenge.
Pengumuman gedhe bakal teka ing dina Rebo, Agustus, sing sapa pengin mikir plesiran Kraton kabeh kalebu ing Curacao kanthi corak Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kabeh diwiwiti Dina Natal taun kepungkur nalika Sandals Resort ngumumake ekspansi menyang Pulo Karibia Walanda Curacao - kanthi corak Jamaika.
  2. Sandal Curaçao bakal nggawa inovasi resort mewah ing pulau kasebut, sing dadi identik karo merek Sandals Resorts sing misuwur ing saindenging jagad. 
  3. Sandal Royal Curaçao lungguh ing wadi eksklusif 3,000 hektar sing dilindhungi.

Curaçao, sawijining pulo Karibia Walanda, dikenal amarga pesisire diselehake dadi teluk lan terumbu karang sing jembar sing subur karo segara. Ibukutha, Willemstad, duwe arsitektur kolonial warna, Jembatan Ratu Emma sing ngambang, lan sinagog Mikvé Israel-Emanuel abad kaping-17. Iki uga minangka gerbang menyang pantai sisih kulon kaya Blue Bay, situs nyilem sing populer.

Pendhiri Internasional lan Sandal Resor Internasional, Hon. Gordon "Butch" Stewart nduwe visi kanggo ngowahi Pulo Curacao lan lunga karo putrane, Wakil Ketua Adam Stewart ing Desember nggawe pengumuman iki;

"Seneng banget bisa kerja bareng pamrentah Curaçao lan kulawarga Smeets babagan upaya anyar sing apik kanggo merek Sandal," ujare Gordon "Butch" Stewart. "Kita pengin ngucapake matur nuwun banget marang Roald Smeets, sing wis instrumental kanggo proses iki lan seneng banget bisa kerja bareng. Kita rencana bakal nindakake luwih saka bagean kanggo ningkatake apresiasi negara ing negara sing apik iki. ”

Dumunung ing 44 hektar ing taman pribadi Santa Barbara, wadi eksklusif sing dilindhungi 3,000 hektar, Sandals Royal Curaçao kanthi otentik bakal nggabungake keajaiban alam - gurun, samodra, gunung, lan garis pantai - kanthi pengalaman resor. Diumumake Resor Royal bakal mbukak lawang tanggal 14 April 2022

Dina Rebo, 4 Agustus 2021, Sandals ngumumake manawa pesenan saiki wis bisa digawe lan insentif regane $ 1000.

Klik ing kene kanggo wara-wara lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar