Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis angkara News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Saluran Penumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped menyang Kursi

Pilih basa sampeyan
Saluran Penumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped menyang Kursi
Saluran Penumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped menyang Kursi
ditulis dening Harry Johnson

Frontier Airlines nerbitake sawijining pernyataan, kanthi tuduhan manawa wong kasebut nubruk siji pramugari lanang lan ngepung loro pramugari wanita.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang wiwit agresif lan dhasar nyerang pramugari lanang.
  • Penumpang sing ora sopan bengok-bengok babagan wong tuwane sing sugih lan duwe $ 2 yuta.
  • Frontier nundha kru amarga saluran sing nutul penumpang ing kursi kasebut nalika mlebu ing Miami.

Frontier Airlines ngluncurake investigasi babagan insiden angkut karo penumpang sing ora sopan dikalahake dening kru kasebut.

Saluran Penumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped menyang Kursi

Video saka penumpang sing ora bisa dikendhaleni direkam ing kursi tengah-tengah penerbangan sawise diduga nubruk lan pramugari pramugari dadi virus ing media sosial, lan sing nyebabake maskapai kasebut neliti.

Video kasebut nggawe gelombang dina Selasa nalika mlebu ing media sosial. Ing klip kasebut, pramugari bisa katon nutul penumpang menyang kursi, malah masang tape ing cangkeme, dene wong liya ing pesawat kasebut surak. 

Punjab Airlines ngluncurake pernyataan babagan insiden kasebut, kanthi tuduhan manawa wong kasebut nubruk siji pramugari lanang lan ngepung loro pramugari wanita. 

"Sajrone penerbangan saka Philadelphia menyang Miami tanggal 31 Juli, penumpang nggawe kontak fisik sing ora cocog karo pramugari lan banjur nyerang pramugari liyane kanthi fisik, "ujare maskapai kasebut ing sawijining pernyataan. "Akibate, penumpang kudu dikendhaleni nganti pesawat mlebu ing Miami lan penegak hukum teka."

Penumpang kasebut, Maxwell Berry, dicekel karo polisi Miami lan isih nemoni telung batere.

Berry, 22 taun, miturut omongane uwong, nyikat cangkir ing punggung pramugari lan banjur metu saka jedhing tanpa klambi, nuntut staf supaya golek kaos anyar ing koper. Berry banjur ngrangkul dhadhane loro pramugari lan nubruk pramugari lanang, ujare polisi.

Cuplikan kasebut cepet lan nyebar ing media sosial, kanthi sawetara nuduhake simpati marang penumpang sing nahan.

Ing video sing beda sing diarani Berry, dheweke mbengok babagan wong tuwane sing sugih lan duwe $ 2 yuta.

Sanajan dhukungan umum kanggo pramugari, Frontier nundha supaya ora tugas mabur nganti bisa diselidiki kanthi lengkap. 

"Para pramugari bakal, kaya sing dibutuhake ing kahanan kaya ngono, bakal lega nalika nunggu investigasi acara kasebut," ujare maskapai kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar