aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pernyataan Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas babagan Protokol Pengujian sing Dianyari

Pilih basa sampeyan
Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Pelayaran Bahamas pas musim gugur lan musim salju

Minangka bagean saka upaya Bahama kanggo nyedhiyakake pengalaman pulau sing aman lan sehat kanggo kabeh wong sing bisa dinikmati, persyaratan tes anyar diumumake kanggo wong sing njaluk Visa Kesehatan Wisata Bahama kanggo mlebu Bahama utawa antar pulau ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kabeh lelungan sing divaksinasi kanthi lengkap kudu njaluk tes COVID-19 negatif sing dijupuk ora luwih saka limang (5) dina sadurunge tanggal tekane Bahama.
  2. Tes sing padha ditrapake kanggo lelungan antar-pulau ing Bahama.
  3. Tamu sing lelayaran sing asale lan bali menyang Bahama isih kudu ndhaptar Visa Kesehatan Plancongan Bahamas lan netepi persyaratan tes anyar kanggo wong sing divaksinasi lan ora divaksinasi.

Jumuah efektif, 6 Agustus 2021, protokol ing ngisor iki bakal ditrapake:

Mlebu Bahama saka Negara Liyane:

• Kabeh lelungan sing divaksinasi kanthi lengkap, uga bocah umur 2-11, kudu njaluk tes COVID-19 negatif (tes antigen cepet utawa tes PCR), dijupuk luwih saka limang (5) dina sadurunge tanggal tekane ing Bahama.

• Pelancong sing durung divaksinasi umur 12 taun utawa luwih isih kudu nampa tes PCR COVID-19 negatif sing dijupuk luwih saka 5 dina sadurunge tanggal tekane.

• Kabeh bocah ing umur 2 taun dibebasake saka persyaratan tes.

Plancongan Inter-Island ing Bahama saka pulo ing ngisor iki: Nassau & Paradise Island, Grand Bahama, Bimini, Exuma, Abaco lan Eleuthera Lor lan Kidul, kalebu Pulo Harbour:

• Kabeh wong sing divaksinasi kanthi lengkap, uga bocah umur 2-11 taun, sing kepengin lelungan ing Bahama kudu entuk tes COVID-19 negatif (bisa uga tes antigen cepet utawa tes PCR), dijupuk luwih saka lima ( 5) dina sadurunge tanggal lelungan.

• Wong sing durung divaksinasi umur 12 taun utawa luwih isih kudu nampa tes PCR COVID-19 negatif sing dijupuk luwih saka 5 dina sadurunge tanggal lelungan.

• Kabeh bocah ing umur 2 taun dibebasake saka persyaratan tes.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar