Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Curacao News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Curacao Sandals® Resorts siyap kanggo pesenan kanthi corak $ 1000

Sandal Curacao
Sandals® Resor Internasional Curacao
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  1. Debut Resor minangka Sandal Royal Curaçao, nawakake tabungan wektu winates lan nyedhiyakake rencana kanggo sawetara Sandal "Firsts".
  2. Sandal Royal Curaçao lungguh ing wadi eksklusif 3,000 hektar sing dilindhungi.
  3. Ing kene, pasangan bakal nemokake kaendahan lan keragaman geografis ing Curaçao, sing misuwur kanthi medan petualangan, pantai sing murni, gua kapur lan ibukota Willemstad sing misuwur, sawijining Situs Warisan Dunia UNESCO.

Dumunung ing 44 hektar ing properti pribadi Santa Barbara, wadi eksklusif sing dilindhungi 3,000 hektar, Sandals Royal Curaçao kasunyatan alam bakal nggandhengake kaajaiban alam - gurun, segara, gunung, lan garis pantai - kanthi pengalaman resort. Ing kene, pasangan bakal nemokake kaendahan lan macem-macem geografis ing Curaçao, sing misuwur kanthi medan petualangan, pantai sing murni, gua kapur lan ibukutha Willemstad sing misuwur, sawijining Situs Warisan Dunia UNESCO, nalika isih mlebu Plancongan Termasuk kemewahan® pengalaman Sandals Resorts misuwur.

Sandal kanggo mbukak tanggal 14 April 2022, Sandals Royal Curaçao wis dununge mung 15 mil saka bandara. Posisi madhep kulon sing apik banget narik kawigaten salah sawijining srengenge katon paling apik ing Karibia, menehi tamu visual. Kanthi kamar lan suite mewah 351 ing kategori kamar 24, Sandals Royal Curaçao bakal duwe opsi mewah kabeh kalebu kabeh sadurunge, kalebu rong kategori suite tandatangan anyar, Bungalow Butler Laut lan Pantai Bungalow Butler ing Pulo Kurason, lengkap karo Tranquility Soaking Bak ™, kolam pribadi, layanan pelayan, lan MINI Coopers sing bisa diowahi kanthi sportif lan gratis kanggo tamu sing dikendhaleni nalika njelajah pulau kasebut.

Papan Penemuan & Eksplorasi

Ketua Eksekutif SRI, Adam Stewart, ujar manawa ora ana tujuan sing anyar, ukuran pribadi kanggo njaga Sandals Royal Curaçao bakal ngidini petualangan tamu anyar. "Ing Sandals Royal Curaçao, para tamu uga bakal bisa mlaku-mlaku, mancal, lan nggawa kranjang piknik kanggo bahan bakar nalika ditemokake lan eksplorasi. Roman asmara. Lan dheweke bisa terus semangat petualang iki ing njaba gerbang kita supaya bisa nemokake tujuan restoran kelas internasional sing misuwur, warga lokal sing apik, seni sing apik, lan pengunjung saka kabeh penjuru jagad. Kita wis nandur modhal tambahan $ 72 yuta kanggo tambahan lan perbaikan kanggo ngrampungake proses "Sandalisasi" saka properti sing wis nggumunake iki, lan kita ora bisa ngenteni para tamu kagum, "ujare Stewart.

Sandals Royal Curaçao bakal dadi papan kolam renang tanpa wates Dos Awa pisanan kanthi pemandangan sing nyawang segara lan lanskap pegunungan sing padhet, lan The Duchess, restoran lan bar ngambang pertama Sandals, dibangun saka kapal Walanda asli sing mlaku 92 kaki. Kanthi sangang restoran Global Gourmet ™ sing ana 5-bintang (wolung sing anyar lan eksklusif kanggo Sandals Royal Curaçao), para tamu bakal ngrasakake rasa internasional saka pot masakan global, kalebu anggur asli lan bar keju Walanda. Pasangan uga bisa mangan nalika golek ing telung truk panganan gourmet pinggir pantai sing nawakake tarif tradisional Curaçao, tapas Spanyol, lan fusi Asia, utawa njupuk omben-omben ing 10 bar unik ing resor kasebut.

Sandal Royal Curaçao bakal nindakake reputasi merek minangka panguwasa romansa kanthi telung papan pesta ing pinggir segara. Resor iki uga bakal nyedhiyakake Red Lane® Spa mewah kanthi enem cabanas spa ruangan lan kamar perawatan; blumbang jembar; akses menyang lapangan golf juara 18 bolongan Pete Dye; 38,000 kaki persegi ruang pertemuan njero ruangan lan ruangan, sing paling gedhe ing pulau kasebut; loro marina ing situs lan 70 situs nyilem, cocog banget kanggo tamu sing pengin melu luwih saka 100,000 penyelam sing wis entuk sertifikasi PADI® liwat perusahaan resor.

Siap, Setel, Jual

Miturut Gary Sadler, Wakil Presiden Eksekutif, Hubungan Sales & Industri Global kanggo Unique Vacations Inc. (UVI), afiliasi perwakilan Sandals Resorts ing saindenging jagad, para tamu sing pesen nginep ing Sandals Royal Curaçao saiki nganti tanggal 2 November 2021, bakal nampa Penawaran Terbuka Grand khusus kanthi tabungan nganti $ 1,000. Sandal Select Rewards Para tamu uga bakal melu ngirit tabungan iki lan bisa nampa tambahan eksklusif kanthi pilihan kredit $ 200 Island Routes Tour, kredit $ 200 Red Lane® Spa, 5,000 poin Sandhi Pilih Hadiah Sandal Instan, utawa PADI® Discover Scuba Diving Experience kanggo rong (regane $ 200) nalika pesenan nginep nem wengi utawa luwih dina iki nganti tanggal 5 Agustus 2021. "Kita seneng banget nalika nyedhiyakake resor sing luar biasa iki kanggo pesenan lan ngenalake Curaçao menyang pamirsa anyar sing ngerti bakal kepincut dening kaendahane, kehangatane para warga lan tujuan sing dituju energi sing ora bisa ditindhes. Kita yakin mitra bakal seneng adol hotel iki, ”ujare Sadler.

Tarif pendahuluan ing Sandals Royal Curaçao diwiwiti saka $ 341 saben wong, saben wengi, lan kategori kategori jago wiwit $ 538 saben wong, saben wengi, adhedhasar pendhudhukan dobel lan nginep pitung wengi. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.sandals.com. Kanggo sinau luwih lengkap babagan apa sing bakal dikarepake nalika nginep ing Sandals Royal Curaçao, waca blog iki ing kene: https://www.sandals.com/blog/curacao-sandals-latest-destination/.

Sandal® Resorts

Sandals Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia. Kanthi 16 setelan pantai sing nggumunake ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan Curaçao sing dibukak tanggal 14 April 2022, Sandals Resorts nawakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Butler Inggris Profesional; Spa Red Lane; Gourmet Global 5-Bintang panedhaan, njamin minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan utama kanggo para tamu nalika plancongan ing Karibia. Sandals Resorts minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Pantai Resor lan minangka perusahaan resor sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak www.sandals.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar