24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Polisi Ngangkut Pasien COVID-19

Polisi Pattaya - Gambar saka Pattaya Mail

Kantor Polisi Nongprue ing Pattaya, Thailand, wis ngatur maneh kendaraan transportasi menyang transportasi darurat pasien COVID-19, nambahake luwih akeh sumber daya kanggo sistem ambulans sing ditelpon kanthi kritis.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kasus COVID-19 mundhak ing Pattaya kanthi dilaporake luwih saka 300 dina iki, Selasa, 3 Agustus 2021.
  2. Ambulans lan vans rumah sakit wis mlaku meh ngubengi jam kanggo ngeterake pasien COVID-19 sing lara parah.
  3. Polisi nanggapi wong sing ngenteni amben rumah sakit lan ngeterake nalika kasedhiya.

Kanthi kasus virus corona saben dina ing Pattaya mundhak luwih saka 300 dina iki, Selasa, 3 Agustus 2021, saiki petugas polisi wiwit ngeterake wong lara menyang Rumah Sakit Banglamung.

Ambulans lan vans rumah sakit sing dioperasikake dening Sawang Boriboon Thammasathan Foundation wis mlaku meh meh jam kanggo ngeterake pasien COVID-19 sing lara parah lan sing nunggu amben.

Kepala Polisi Nongprue Pol. Kol Chitdecha Songhong lan Pol. Letnan Kol. Kengsart Nuanpong nanggapi wingi, 2 Agustus, menyang Desa Winton, Nong Krabok Soi 10, ing kana ana wanita umur 71 taun sing napas napas ngenteni amben ing Rumah Sakit Banglamung. Siji pungkasane mbukak dina kasebut.

Kabupaten Banglamung, kalebu Pattaya, nglaporake 314 kasus virus corona anyar ing dina Selasa nalika Chonburi kena rekor liyane kanthi 1,359 infeksi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar