24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News Lelungan Rel News Wire Plancongan

Sepur Ekspres saka Munich menyang Prague nabrak penumpang ing Pilsen, Republik Ceko

Sepur Tabrakan ing Pilsen
Train Collision Pilsen, Republik Ceko
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sepur ekspres Munich menyang Prague bisa uga duwe lampu abang sawise nyebrang tapel wates saka Jerman menyang Republik Ceko sing nyebabake kacilakan agawe kreta regional sing cedhak karo Pilsen.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ora suwe sawise esuk esuk, loro sepur penumpang bertabrakan ing Republik Ceko cedhak Pilsen lan desa Domažlice, sawijining kutha ing Wilayah Plzeň Republik Ceko.
  2. Siji sepur yaiku sepur ekspres antar kota nalika mlebu saka Munich, Jerman menyang Prague, Republik Ceko.
  3. Sepur ekspres EX 351 tabrakan karo OS7406 sepur regional.

"Kita bisa ngonfirmasi manawa ana wong loro sing ilang ing adegan kasebut," ujare polisi Ceko ing Twitter.

Polisi nglaporake manawa helikopter mbantu ngeterake korban menyang rumah sakit ing sacedhake. Layanan darurat uga departemen pemadam kebakaran lokal uga ana ing lokasi sing lagi ngatasi pirang-pirang penumpang sing cilaka

Kecelakaan kasebut dilaporake kedadeyan sawise jam 8 esuk wektu lokal.

Miturut pratelan sing durung dikonfirmasi, Sepur Intercity Express ora nggatekake lampu abang lan bisa uga nyebabake kacilakan kasebut.

Menteri Transportasi Republik Ceko Karel Havlicek lagi ana ing adegan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar