Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis India Breaking News Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Maskapai penerbangan murah paling murah saka India bisa uga entuk manfaat kanggo Boeing

Pilih basa sampeyan
Maskapai penerbangan murah paling murah saka India bisa uga entuk manfaat kanggo Boeing
Maskapai penerbangan murah paling murah saka India bisa uga entuk manfaat kanggo Boeing
ditulis dening Harry Johnson

Usaha anyar bisa dadi salah sawijining transaksi paling gedhe ing taun njaba Amerika Serikat kanggo entuk pesawat Boeing 737 sing dituku utawa disewakake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Boeing nduwe kasempatan kanggo nambah posisine ing India.
  • Milyarder India ngumumake maskapai penerbangan sing murah murah.
  • Usaha anyar wis maju,

Produsen pesawat AS Boeing bisa entuk kesempatan kanggo entuk maneh papan sing ilang ing India kanthi miliarder Rakesh Jhunjhunwala ngumumake rencana ngluncurake maskapai penerbangan murah murah India anyar.

Maskapai penerbangan murah paling murah saka India bisa uga entuk manfaat kanggo Boeing

Kahanan pasar Boeing ing India lara banget amarga tiba saka salah sawijining pelanggan paling gedhe, Jet Airways, rong taun kepungkur.

Jhunjhunwala, sing dikenal kanthi jeneng "Warren Buffett India" amarga investasi saham sing sukses, ngrencanakake bakal gabung karo mantan CEO IndiGo, maskapai penerbangan paling gedhe ing negara kasebut, lan Jet Airways kanggo njaluk plancongan udhara domestik.

Nalika Akasa Air sing diusulake Jhunjhunwala diluncurake nalika industri penerbangan India kesusu saka pengaruh pandemi COVID, sing nyumurupi maskapai penerbangan ilang miliaran dolar, prospek jangka panjang sektor kasebut ndadekake pasar panas kanggo para produsen pesawat Boeing lan Airbus.

Siji sumber industri ujar manawa usaha anyar kasebut wis pindhah menyang transaksi sing paling gedhe ing taun njaba Amerika Serikat kanggo entuk 737 sing dituku utawa disewakake.

Kanggo Boeing, iki minangka kesempatan sing apik kanggo melu lan nambah game, amarga ora duwe operator utama liyane kanggo pesawat 737 ing India kajaba SpiceJet.

Boeing ora menehi komentar babagan rencana Akasa, nanging ujar manawa mesthi golek kesempatan lan diskusi karo para pelanggan saiki lan calon babagan cara paling bisa ndhukung armada lan kebutuhan operasional.

Jhunjhunwala, sing ngelingi investasi $ 35 juta lan bakal duwe 40 persen operator, ngarepake entuk sertifikat keberatan saka departemen penerbangan India ing 15 dina sabanjure, ujare. Tim maskapai paling murah kasebut kepengin nggawe armada pesawat 70 180 penumpang sajrone patang taun, jarene.

Pendhukung liyane Akasa yaiku Aditya Ghosh, sing dasawarsa dasawarsa karo IndiGo lan entuk sukses wiwit wiwitan, lan Vinay Dube, mantan CEO Jet sing uga kerja sama karo Delta.

Langit India didominasi karo operator murah (LCC) kalebu IndiGo, SpiceJet, GoFirst lan AirAsia India, sing umume ngoperasikake armada pesawat awak sempit Airbus.

Boeing nguwasani pasar jembaré India kanthi 51 pesawat, nanging perang tarif lan biaya sing luwih dhuwur nyebabake korban ing antarane operator layanan lengkap, kalebu Kingfisher Airlines ing taun 2012 lan Jet Airways ing taun 2019, nggawe LCC lan Airbus dadi luwih dominan.

Panganggone Boeing saka 570 pesawat awak sempit India dadi 18 persen sawise Jet mati saka 35 persen ing 2018, data saka konsultasi CAPA India dituduhake. Jet bubar nylametake bangkrut lan dikarepake bisa mabur maneh.

Operator India duwe luwih saka 900 pesawat kanthi pesenan, sing 185 yaiku pesawat Boeing 737 lan 710 yaiku Airbus, sing dianggep IndiGo minangka salah sawijining pelanggan paling gedhe ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar