Airlines Airport Breaking News Internasional Plancongan Bisnis China Breaking News News wong Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Raksasa E-Dagang Tiongkok Nggawe Maskapai Anyar

Raksasa E-Dagang Tiongkok Nggawe Maskapai Anyar
Pendiri JD.com Richard Li
ditulis dening Harry Johnson

Persiyapan maskapai kargo anyar diwiwiti minangka saingan belanja online JD.com, Alibaba Group Holding LTd, wis ngembangake armada. YTO Cargo Airlines, duweke YTO Express sing didhukung Alibaba, ngenalake pesawat sing dikonversi saka 767 lan 777 pesawat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai kargo anyar bakal adhedhasar ing provinsi Jiangsu ing wétan China.
  • Jiangsu Jingdong Cargo Airlines entuk persetujuan peraturan awal kanggo ngluncurake operator anyar.
  • Maskapai kasebut ngrencanakake nggunakake pesawat Boeing 737-800 kanggo armadane.

The Administrasi Penerbangan Sipil China (CAAC) ngumumake manawa Manajemen Perusahaan Suqian Jindong Zhanrui, dikontrol dening JD.com pangadeg Richard Liu, wis diwenehi persetujuan kanggo nyiyapake maskapai kargo anyar sing adhedhasar ing provinsi Jiangsu sisih wétan.

Jiangsu Jingdong Cargo Airlines, kanthi modal terdaftar 600 yuta yuan ($ 92.83 yuta), wis entuk persetujuan peraturan awal kanggo ngluncurake operator anyar, ujar regulator penerbangan China ing sawijining kabar.

Perusahaan sing dikontrol dening pangadeg raksasa e-commerce China JD.com Inc. bakal nyumbang 75% ibukutha pendiri nalika Airport Group ing Nantong, sawijining kutha ing Jiangsu, bakal nyuplai sisane, miturut CAAC.

Miturut cathetan CAAC, maskapai anyar ngrencanakake nggunakake pesawat Boeing 737-800 kanggo armadane.

Persiyapan maskapai kargo anyar diwiwiti minangka saingan belanja online JD.com, Alibaba Group Holding LTd, wis ngembangake armada. YTO Cargo Airlines, duweke YTO Express sing didhukung Alibaba, ngenalake pesawat sing dikonversi saka 767 lan 777 pesawat.

Boeing, sing wis berjuang ing China kanthi adol pesawat penumpang, dominasi pasar pesawat global.

Tarif barang angkut udhara mundhak akeh, sebagian digawe dening ekspansi belanja online sing didhasarake pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar