24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Plancongan Bisnis India Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Milestone Penerbangan India Anyar: Saka Perjalanan 12 Jam Nganti 60 Menit

India Penerbangan
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Operasi penerbangan langsung pertama antara Imphal (Manipur) lan Shillong (Meghalaya) diwiwiti wingi ing RCS-UDAN (Skema Konektivitas Regional - Ude Desh Ka Aam Nagrik) Pamrentah India.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nganti saiki, 361 rute wis dioperasikake miturut UDAN.
  2. Operasionalisasi rute iki memenuhi tujuan Pamrentah India kanggo nggawe konektivitas udara sing kuwat ing wilayah prioritas ing Timur Laut India.
  3. Pejabat Menteri Penerbangan Sipil (MoCA) lan Otoritas Bandara India (AAI) padha teka nalika diluncurake operasi penerbangan kasebut.

Konektivitas udara ing antara ibukota Manipur & Meghalaya minangka panjaluk sing ditunggu-tunggu dening masarakat ing wilayah kasebut.

Misuwur amarga ana akeh institusi pendhidhikan sing misuwur, Shillong minangka pusat pendhidhikan kanggo kabeh India Timur Laut. Shillong uga tumindak minangka gateway menyang Meghalaya.

Amarga ora kasedhiya mode transportasi langsung, masarakat kepeksa nutupi lelungan suwene 12 jam liwat dalan tekan Shillong saka Imphal utawa kudu numpak pesawat menyang Lokpriya Gopinath Bordoloi International Airport, Guwahati, banjur layanan bis tekan Shillong. Rampung kabeh perjalanan butuh luwih saka 1 dina kanggo tekan Shillong saka Imphal utawa kosok balene. Saiki, warga pribumi bisa kanthi gampang mabur ing antarane rong kutha kasebut kanthi milih pesawat mung 60 menit saka Imphal menyang Shillong lan 75 menit saka Shillong menyang Imphal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar