24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking St. Eustatius Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Eustatius Nyambut Para Turis sing Vaksinasi Lengkap

Eustatius Nyambut Para Turis sing Vaksinasi Lengkap
Eustatius Nyambut Para Turis sing Vaksinasi Lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Pendhudhuk, anggota kulawarga, buruh utawa wong sing ora divaksinasi sing duwe omah ing Statia lan sing ana ing negara berisiko tinggi utawa negara sing berisiko banget sadurunge, nanging uga kudu mlebu karantina sajrone 10 dina sawise mlebu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Turis sing ora divaksinasi durung bisa ngunjungi Statia.
  • Amarga pengaruh COVID-19 sing gedhe banget tumrap ekonomi Statia, Pamrentah lokal ora duwe pilihan liyane kajaba mbukak pulau kasebut.
  • Dhaptar negara sing duwe risiko dhuwur banget, risiko dhuwur, risiko kurang lan negara sing sithik banget bakal diupdate kanthi rutin.

Entitas Publik St. Eustatius kanthi iki ngelingake marang masarakat manawa Senen, 2 Agustus 2021 sing bakal teka, Peta Peta phase kaping telu bakal efektif. Iki tegese pengunjung sing divaksinasi kalebu turis bisa ngunjungi Statia.

Eustatius Nyambut Para Turis sing Vaksinasi Lengkap

Pengunjung saka negara-negara berisiko tinggi kudu duwe protokol 5 dina sing ketat nalika teka, kalebu nyakup topeng rai, njaga jarak sosial lan ora melu acara sing akeh diatur. Pengunjung sing divaksinasi saka negara-negara sing berisiko banget disambut, nanging kudu mlebu karantina (tengah) sajrone 5 dina sawise mlebu. Pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap saka negara-negara berisiko kurang kudu tundhuk marang langkah-langkah tartamtu lan ora kudu mlebu karantina.

Pendhudhuk, anggota kulawarga, buruh utawa wong sing divaksinasi ora duwe vaksin ing Statia lan sing ana ing negara berisiko tinggi utawa negara sing berisiko banget sadurunge, nanging uga kudu mlebu karantina sajrone 10 dina sawise mlebu. Turis sing ora divaksinasi durung bisa ngunjungi Statia.

Dhaptar negara sing duwe risiko dhuwur banget, risiko dhuwur, risiko kurang lan negara sing sithik banget bakal dianyari kanthi rutin.

Bukak luwih lanjut tegese ana risiko sing luwih dhuwur amarga luwih akeh pengunjung saka negara-negara sing beresiko dhuwur bisa mlebu Statia lan bisa nggawa virus kasebut menyang pulau kasebut.

Kajaba iku, varian Delta COVID-19 nambah level risiko amarga varian iki luwih nular. Nanging, amarga pengaruh COVID-19 sing gedhe banget tumrap ekonomi Statia, lan kasunyatan manawa paket dhukungan sosial pamrentah Walanda ora bakal disedhiyakake maneh, Pamrentah lokal ora duwe pilihan liyane kajaba luwih mbukak pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar