24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Saint Kitts lan Nevis Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kitts & Nevis: Ora Ana Watesan Kanggo Jumlah Penumpang Cruise

Kitts & Nevis: Ora Ana Watesan Kanggo Jumlah Penumpang Cruise
Kitts & Nevis: Ora Ana Watesan Kanggo Jumlah Penumpang Cruise
ditulis dening Harry Johnson

Protokol pelayaran kanggo nerusake pariwisata pesiar ora mbatesi jumlah penumpang sing diidini mlebu Federasi ing kapal pesiar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kitts & Nevis njlentrehake protokol pelayaran saiki.
  • Blog Royal Caribbean, tanggal 2 Agustus 2021 ora akurat.
  • Kitts & Nevis wis kerja bareng karo kabeh mitra pelayaran kanggo nggampangake pariwisata pelayaran sing sukses.

Kitts & Nevis saiki njlentrehake manawa ora ana watesan kapasitas kanggo jumlah penumpang sing bisa mlebu Federasi ing kapal pesiar nalika mbukak maneh sektor pariwisata pelayaran.

Kitts & Nevis: Ora Ana Watesan Kanggo Jumlah Penumpang Cruise

The Kraton Karibia blog, tanggal 2 Agustus 2021, nyebutake “St. Kitts bubar ngumumake kabijakan anyar sing mung ngidini 700 tamu ngunjungi pulau saben kapal. Pelayaran Laut Allure Laut tanggal 8 Agustus saiki bakal ngunjungi Philipsburg, St. Maarten, ”ora akurat.

Menteri Pariwisata, Transportasi lan Pelabuhan, Yang Terhormat Lindsay FP Grant nyathet, "Protokol pelayaran kanggo nerusake pariwisata pelayaran ora nyebabake watesan jumlah penumpang sing diidini mlebu Federasi ing kapal pesiar. Keputusan Royal Caribbean kanggo Allure of the Seas supaya ora nelpon plabuhan ing St. Kitts nalika pelayaran tanggal 8 Agustus 2021 dudu amarga penumpang maksimum 700-kapal pesiar kapasitas per kapal. ” 

Kitts & Nevis wis kerja bareng Kraton Karibia lan kabeh mitra pelayaran kanggo nggampangake pariwisata plancongan kanthi sukses. Federasi ngarepake nampani Allure of the Seas lan kapal pesiar liyane nalika dibukak maneh.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar