24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Saint Kitts lan Nevis Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kitts & Nevis Nolak Entri Kanggo Pelancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris

Kitts & Nevis Nolak Entri Kanggo Pelancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris
Kitts & Nevis Nolak Entri Kanggo Pelancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Kitts & Nevis nganyari saran perjalanan kanggo para pengunjung saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wong-wong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris disaranake ora lelungan menyang St. Kitts & Nevis saiki.
  • Kitts & Nevis ora gelem mlebu plancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris.
  • Penasihat perjalanan diterusake nganti 31 Agustus 2021.

Kitts & Nevis luwih lengkap menehi saran perjalanan kanggo para plancongan sing teka saka Inggris, Brasil, India lan Afrika Selatan tanggal 19 Juli 2021 nganti 31 Agustus 2021. Wong-wong saka tujuan kasebut kasebut disaranake ora lelungan menyang St. Kitts & Nevis ing wektu iki. Entuk Federasi bakal ditolak. Warga lan Pendhudhuk St. Kitts & Nevis sing teka saka negara kasebut kudu ngolah panjalukan liwat platform online www.knatravelform.kn.  

Kitts & Nevis Nolak Entri Kanggo Pelancong saka Brasil, India, Afrika Selatan lan Inggris

Wong-wong sing wis divaksinasi lengkap rong minggu utawa luwih sadurunge tekane dijaluk karantina sajrone patang (4) dina sawise teka lan ngenteni Tes RT-PCR negatif sing ditindakake dina papat (4), sadurunge bisa dibebasake karantina. Warga lan Pendhudhuk sing durung divaksinasi rampung rong minggu sadurunge tekane dijaluk karantina sajrone 14 dina sawise tekan.

Keputusan kanggo nambah saran kasebut adhedhasar saran saka Menteri Kesehatan lan ditetepake dening Pamrentah St. Kitts & Nevis liwat Pasukan Tugas COVID-19 Nasional kanggo kepentingan nglindhungi tapel wates lan kesehatan wargane. Pamrentah nyedhiyakake saran kasebut kanggo nanggepi varian COVID-19 sing diwiwiti ing Inggris, Brasil, Afrika Selatan lan India.

Keprigelan tartamtu ing wektu iki yaiku varian Delta. Federasi St. Kitts & Nevis bakal terus ngawasi kahanan sing lagi berkembang lan bakal menehi update kaya ngono.  

Wisatawan kudu mriksa kanthi rutin Otoritas Pariwisawan St. lan Otoritas Pariwisata Nevis situs web kanggo nganyari lan informasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar