24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Mung Pengunjung Manca sing Vaksinasi Bakal Diidini Mlebu US

Mung Pengunjung Manca sing Vaksinasi Bakal Diidini Mlebu US
Mung Pengunjung Manca sing Vaksinasi Bakal Diidini Mlebu US
ditulis dening Harry Johnson

Pengunjung manca negara ing Amerika Serikat kudu nuduhake bukti yen wis divaksinasi kanthi lengkap marang COVID-19 nalika larangan lelungan, sing nglarang para turis saka kabeh jagad ora mlebu ing negara kasebut, pungkasane ditarik.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah AS ngembangake rencana pambukaan lelungan internasional.
  • Wisatawan manca sing mlebu ing AS kudu duwe bukti vaksinasi.
  • Mung plancong sing divaksinasi bakal diijini mlebu Amerika Serikat.

Miturut pejabat Gedung Putih, Pamrentah AS ngupayakake rencana supaya meh kabeh pengunjung manca Amerika Serikat nuduhake bukti yen wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19 nalika larangan lelungan, sing nglarang para pelancong saka sebagian besar dunia mlebu negara, akhire diangkat.

Mung Pengunjung Manca sing Vaksinasi Bakal Diidini Mlebu US

Pejabat resmi sing ora disebutake ujar manawa Gedung Putih pengin mbukak maneh lelungan, sing bakal ningkatake bisnis maskapai lan industri pariwisata, nanging watesan perjalanan sing saiki ngalangi para pengunjung saka pirang-pirang negara menyang Amerika Serikat ora bakal langsung diserang. munggah saka varian Delta sing bisa ditularake saka virus.

Pamrentahan Biden duwe klompok kerja interagensi sing makarya "supaya duwe sistem anyar nalika kita bisa mbukak maneh lelungan," ujare pejabat kasebut, lan nambahake kalebu "pendekatan bertahap sing bakal suwe, tegese, kanthi pengecualian winates, sing warga negara asing sing lelungan menyang Amerika Serikat (saka kabeh negara) kudu divaksinasi kanthi lengkap. ”

Watesan perjalanan AS sing luar biasa pisanan dileksanakake ing China ing Januari 2020 kanggo ngatasi panyebaran COVID-19. Akeh negara liyane sing ditambahake, bubar India ing wulan Mei.

Komentar pejabat kasebut minangka sinyal paling kuat nganti saiki manawa Gedung Putih ndeleng dalan kanggo ngilangi larangan kasebut.

Pejabat Gedung Putih ora enggal mangsuli pitakon babagan apa pamrentah nggawe rencana uga mrentahake pengunjung sing teka saka Meksiko lan Kanada divaksinasi sadurunge nyebrang wates tanah.

Saiki, siji-sijine wisatawan manca sing ngidini nyebrang menyang Amerika Serikat saka Meksiko lan Kanada minangka buruh penting kayata driver truk utawa perawat.

Amerika Serikat saiki nglarang umume warga non-AS sing sajrone 14 dina kepungkur wis ana ing Inggris, 26 negara Schengen ing Eropa tanpa kontrol tapel wates, Irlandia, China, India, Afrika Selatan, Iran lan Brasil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar